Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell St. Petersburg – 3 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Olympia Garden

Vårt hotell är stängt 23.3.-30.4.2020.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »
 

Original Sokos Hotel Olympia Garden – är ett modernt hotell nära stadens centrum. Hotellet är beläget i en park bredvid Moskovskij Prospekt, bara 20 minuters bilresa från Pulkovo Airport. Hotellet har 348 bekväma rum, utmärkta möteslokaler, en mysig restaurang och en underbar bar.

Nära hotellet finns det många butiker och restauranger och den närmaste tunnelbanestationen ("Tekhnologicheskij Institut") är en 2-minuters promenad bort. Tack vare dess utmärkt läge är Sokos Hotel Olympia Garden är perfekt för både affärsresor och fritid.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Vårt hotell är stängt 30.3.-30.4.2020.
På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns
här »
 

Solo Sokos Hotel Palace Bridge - är  ett unikt hotell som ligger i det historiska centrum av Sankt -Petersburg på Vasilievsky Island. Det är uppkallat efter den närliggande Palace Bridge, vilket leder till en mängd olika Petersburgs attraktioner - Hermitage, Palace Square, Admiralty, Isaakskatedralen och Nevsky Prospekt.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge - är en härlig blandning av gammalt och nytt. Rummen ligger i en modern byggnad, men i hotellets centrum ligger det en historisk tegelbyggnad, byggd i mitten av 1800-talet. Det tjänade som en vinkällare till den berömda Eliseevyh handelsfartyg dynastin. Nu under tegelvalven hittar man en modern och mångsidig värld av underhållning och välbefinnande - restauranger Sevilla och Dans Le Noir?, fitness center Palace Bridge Wellness Club samt utmärkt spa-center.

Detta hotell är också perfekt för alla typer av evenemang - möten, seminarier, konferenser upp till 400 personer, utbildningar, team-buildings, galamiddagar och bröllop.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Storstaden Sankt Petersburg, även kallad Nordens Venedig, är en mycket sevärd plats dit du tar dig på endast ett par timmar med Allegro-tåget från Helsingfors. Staden har många fantastiska sevärdheter, bland annat den enorma konstsamlingen i Eremitaget samt stadens historiska byggnader, många kyrkor och vackra kanaler. Den generösa ryska matkulturen ger dig ork även för flera dagar framåt.