Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Twin

Luftkonditionering, Enkelsängar, Dusch, Chromecast, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

Trivsamt rum med separata bäddar och med en inredning som ger en eloge till högkvartersstadens historia. Du övernattar bekvämt och med stil i de välutrustade rummen. En del av rummen har en attraktiv, unik innebalkong med utsikt över hotellets öppna restaurang. Innebalkonger är en sällsynthet som inte finns i så många hotell. Observera att rummen ligger nära en kvällsrestaurang, som är öppen onsdagar, fredagar och lördagar.

Superior King

Luftkonditionering, Dusch, Chromecast, Dubbelsäng, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

De eleganta Superior-rummen är belägna på hotellets översta våningar långt från gatans vimmel. Familon-dubbelsängen erbjuder en njutningsfull nattsömn för resenärer som uppskattar kvalitet. Efter dagen kan du koppla av i badrock och tofflor, som ingår i rumspriset. I det välutrustade rummet bor du fint och omgiven av livsstilen i Södra Savolax. När du väljer den här rumstypen kan det hända att du får hotellets unika Rendel-temarum.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Luftkonditionering, Enkelsängar, Dusch, Chromecast, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

Elegant rum för två personer. Vid behov kan en extrabädd för barn eller vuxen läggas till i rummet. Separata bäddar i rummet ger en njutningsfull nattsömn. Den klassiska, moderna inredningen garanterar en behaglig inkvarteringserfarenhet i centrum av S:t Michel. Från en del av rummen har du utsikt över stadslivet i S:t Michel, och från en del av rummen över hotellets lugna bakgård. Du trivs med säkerhet i det välutrustade rummet.

Suite

Luftkonditionering, Dusch och badkar, Chromecast, Dubbelsäng, Bastu, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

Sviterna på hotellets översta våning lyfter dig upp över vardagen. Rummens klassiska utseende har hämtat sin inspiration från marskalk Mannerheim och sjön Saimen som böljar i närheten. Den eleganta soffgruppen i vardagsrummet kan användas vid möten, när man firar eller när du känner att du behöver lyx i vardagen. Från vardagsrummet kan du dra dig tillbaka för att koppla av i det separata sovrummet. Den fantastiska inkvarteringsupplevelsen fulländas av den egna bastun, och efter bastun kan du koppla av i den mjuka badrocken. Den maffiga Familon-dubbelsängen erbjuder dig en njutningsfull nattsömn.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Luftkonditionering, Dusch, Chromecast, Dubbelsäng, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

Ett klassiskt rum för två personer. Vid behov kan en extrabädd för barn eller vuxen läggas till i rummet. En högklassig dubbelsäng garanterar en njutningsfull nattsömn. Det eleganta rummet med modern inredning erbjuder en behaglig inkvarteringserfarenhet. Från en del av rummen har du utsikt över stadslivet i S:t Michel, och från en del av rummen över hotellets lugna bakgård.

Superior King, möjlighet till två extrasängar

Luftkonditionering, Dusch, Chromecast, Dubbelsäng, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

Det här Superior-rummet passar den resenär som uppskattar utrymme och högklassig inkvartering eller varför inte hela familjen. Den maffiga dubbelsängen erbjuder en njutningsfull nattsömn och extrabäddar med resårbotten kan läggas till i rummet. Det öppna rummet har en klassisk inredning som respekterar S:t Michels fascinerande historia och det lämpar sig utmärkt även för ett större ressällskap.

Economy Twin

Luftkonditionering, Enkelsängar, Dusch, Chromecast, Vattenkokare, Gratis WiFi

Sök lediga rum

Ett trivsamt alternativ för de resenärer som söker ett rum på basnivå. I rummet finns två separata bäddar där du kan koppla av och se på tv. I en del av rummen finns en attraktiv innebalkong med en exceptionell utsikt över hotellrestaurangen. Observera att minibar inte finns i rummet, men du släcker törsten och en liten hunger i hotellets atmosfäriska lobbybar. Rummet ligger nära en kvällsrestaurang, som är öppen onsdagar, fredagar och lördagar.

SuperiorX King, möjlighet att sätta in två extrasängar

Luftkonditionering, Dusch, Chromecast, Dubbelsäng, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

Du trivs säkert i de moderna och välutrustade Superior-X-rummen. Rummen är inredda med en betoning på högkvartersstadens förflutna och från fönstret öppnar sig en utsikt över livsstilen i Södra Savolax. Vi erbjuder Familons högklassiga dubbelsäng för de resenärer som uppskattar en god nattsömn. Efter duschen kan du koppla av i badrocken och -tofflorna som ingår i rumspriset. Det går att få två extrabäddar i rummet. Större ressällskap har även en unik möjlighet att förena rummet med ett grannrum i standard-klass för att säkerställa en oförglömlig inkvarteringsupplevelse.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Luftkonditionering, Dusch, Chromecast, Dubbelsäng, Vattenkokare, Gratis WiFi, Minibar

Sök lediga rum

Superior-rummen är belägna på hotellets översta våningar långt från gatans vimmel. Familon-dubbelsängen i rummet erbjuder en njutningsfull nattsömn för resenärer som söker kvalitet. Efter dagen kan du koppla av i en mjuk badrock och tofflor, som ingår i rumspriset. Det eleganta rummet har en inredning som ger en eloge till högkvartersstadens historia. Ser du på vilket sätt?