Menu

Restaurangerna

Frans & Michelle

Frans & Michelle är en avslappnad restaurang med bistrokänsla som erbjuder såväl franska klassiker som säsongens smaker tillagade av lokala råvaror. I bistron finns något för dig som vill ta ett glas vin med tilltugg eller göra det till en helkväll.

 

Bar'n Night Vaakuna

Vår restaurang har tre olika stämningar. Först öppnar baren Fiilisbaari, där du till disco-, pop- och rockhittar från 80- och 90-talet kan dansa, om du så vill, också till en dansstång. I Night spelas de hittar som är populärast nu och under förra årtiondet. Här finns också stadens största discoboll och dansgolv. I karaokebaren Sings Bar kan du framföra dina favoritsånger bland det stora urvalet sånger. På onsdagar är det Student's Night, på fredagar gäller liveuppträdanden och på lördagar är det stans häftigaste party i hela restaurangen. Bar'n'Night Vaakuna står i centrum för händelserna och Finlands bäst kända artister uppträder här. På vår stage får du också i år se de finska toppartisterna uppträda. Förhandsbiljetter till spelningarna säljer Lippu.fi.

De kvällar då artister uppträder får hotellgäster inträde till specialpris, övriga kvällar är det fritt inträde för hotellgäster.

puhelin
Ring +358 10 764 2000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, St. Michel
location
Porrassalmenkatu 9
50100, St. Michel
parking