Restaurangerna

BistroBar

BistroBar är Sokos Hotel Vaakunas lobbybar med genuin Saimen-atmosfär. Barens meny har ett rikligt urval rätter tillredda med lokala ingredienser. Drinklistan innehåller också lokala produkter.

må–thu 11–23
fre-lö 12–24
sö 13–22

Fransmanni

Restaurang Fransmanni i S:t Michel är berömd för sin lediga sydsavolaxiska betjäning och för sin mustiga, örtdoftande, rustika franska mat. Under sommarsäsongen är en lokal deliktess siklöjor som stekts i smör och för barnen finns Onni Oravas buffet.
må–thu 11–23
fre-lö 12–24
sö 13–22
Köket stänger en halv timme tidigare. Vid söckenhelger finns det avvikande öppettider

Bar'n Night Vaakuna

Vår restaurang har tre olika stämningar. Först öppnar baren Fiilisbaari, där du till disco-, pop- och rockhittar från 80- och 90-talet kan dansa, om du så vill, också till en dansstång. I Night spelas de hittar som är populärast nu och under förra årtiondet. Här finns också stadens största discoboll och dansgolv. I karaokebaren Sings Bar kan du framföra dina favoritsånger bland det stora urvalet sånger. På onsdagar är det Student's Night, på fredagar gäller liveuppträdanden och på lördagar är det stans häftigaste party i hela restaurangen. Bar'n'Night Vaakuna står i centrum för händelserna och Finlands bäst kända artister uppträder här. På vår stage får du också i år se de finska toppartisterna uppträda. Förhandsbiljetter till spelningarna säljer Lippu.fi.

De kvällar då artister uppträder får hotellgäster inträde till specialpris, övriga kvällar är det fritt inträde för hotellgäster.

ons 22-04
fre - lör 22-04

puhelin
location
Porrassalmenkatu 9 50100, St. Michel
location
Porrassalmenkatu 9
50100, St. Michel
parking