Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Vaakuna, St. Michel

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Vaakuna, St. Michel

 

Avkopplande övernattning i vårt hemtrevliga hotell i S:t Michel

Välkommen till S:t Michel vid Saimens strand och vårt trevliga hotell alldeles invid torget. Original Sokos Hotel Vaakuna är det finaste hotellet i stan och känt för sin avkopplande savolaxiska gästvänlighet och trivsamma atmosfär.

En övernattning i S:t Michel är en paus i vardagen

Våra trevliga rum är en hemvist för vila och god sömn. Får det lov att vara ett rum med en förtjusande inomhusbalkong eller väljer du vårt spännande rum med Superhjälten Rendel som tema?

Vår bastuavdelning ligger på högsta våningen med en fantastisk utsikt över S:t Michel. Du kan även hålla familje- eller företagsfester hos oss och framgångsrika möten i våra moderna utrymmen.

Hotellfrukosten är kronan på en god natts sömn

Den mysiga franska bistron Frans & Michelle dukar upp en riklig buffé varje morgon. Dagen kan inte börja bättre än med att smaka på lokala produkter och kökets egna läckerheter! 

S:t Michel har många sevärdheter

Du kan beundra fantastiska trädgårdar i Mikkelipuisto och ta en kopp kaffe på torget. I det nya centret för krig och fred Muisti kan du bekanta dig med krigshistorien. På webbplatsen Saimaa Geopark finns information om platser i Saimens insjölandskap. Evenemang i S:t Michel hittar du på mikkelinyt.fi och visitmikkeli.fi.

I S:t Michel får själen ro – välkommen! 

 

 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

S:t Michel är en stad som ser framåt men ändå har stor respekt för historia. Den ligger mitt i det vackra och frodiga landskapet Södra Savolax, intill den storslagna Saimen. Bland barnfamiljer är Visulahti ett populärt mål på sommaren. Evenemang året om är en del av det livliga stadslivet – teater, konserter, sport. Kom och njut av stämningen i S:t Michel!