Menu

Aktiviteter och sevärdheter i Seinäjoki

Intill djurparken i Etseri finns äventyrsnöjesparken Flowpark.  Häftigt, jag kände hur det pirrade i maggropen även om jag stod med fötterna på marken och tittade på de andras framfart. Rekommenderas för äventyrslystna!

 

Djurparken Ähtäri Zoo är barnens favoritmål men jag rekommenderar det för alla! Förra sommaren gjorde jag en motorcykelutflykt dit med min man och det var så trevligt och avkopplande att promenera i naturen och titta på djuren.

 

I sommar kommer vi att resa på barnens villkor. Vi också. Våra unga tonårspojkar tycker naturligtvis om de häftiga maskinerna i Powerpark men de tycker också om de roliga minigolfbanorna. Sådana finns exempelvis i turistcentret i Kalajärvi eller vid byabutiken Tuuri.

 

Jag rekommenderar att man bekantar sig med Rytmikjorjaamos mångsidiga utbud av spelningar i Seinäjoki. Det är enkelt att ta sig till "Rytmis" med bussen från centrum som startar från hörnet av hotell Vaakuna. Utifrån egen erfarenhet kan jag säga att det också från landskapen lönar sig att fara på en minisemester, äta gott på restaurang, gå på sin favoritkonsert och övernatta på hotell!

 

Aktivitetsparken som är full av explosiv Duudsoni-energi får även den mest försoffade soffliggaren att röra på sig. I Duudsonit Activity Park kan personer i alla åldrar ta del av motion och skoj!

 

Förvaltnings- och kulturcentret i Seinäjoki är ett av de mest betydande verken av Alvar Aalto. Aaltocentret som tilltalar med sitt rena och tidlösa formspråk och består av sex byggnader uppfördes huvudsakligen åren 1960-1968.

 

Ruuhikoski Golf erbjuder utmärkta förhållanden för spelare på alla nivåer. Höjdskillnaderna vid golfbanan i Ruuhikoski smälter in i det eleganta österbottniska älvslandskap. Banan har utformats av den internationellt kände Robert Trent Jones Jr. Mästarformgivarens golfbana kräver mer noggrannhet än längd.

puhelin
Ring +358 10 7648 100 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Torikatu 2 60100, Seinäjoki
location
Torikatu 2
60100, Seinäjoki
parking