Menu

Restaurangerna

Biffrestaurang Lakeus Matador

Matador är trots sitt spansklåtande namn en biffrestaurang som serverar hederlig österbottnisk mat. I Matador i Lakeus kan du gå på en kulinarisk resa i smakernas värld bestående av rena närproducerade råvaror. På menyn finns lätta delikatesser, biffar och filéer samt säsongens specialiteter.

Bekanta dig med restaurangen och reservera ett bord här.

Pub-restaurang Wilson

Wilson är en sportpub med varm atmosfär som ligger alldeles i närheten av Seinäjoki centrum invid Original Sokos Hotel Lakeus. På Wilson kan du njuta av att titta på sport på två skärmar och ett flertal tv-apparater.

När du är hungrigare än vanligt kan du beställa in av de läckra rätter för varje tycke och smak som finns på Wilsons egen meny. Sommartid är det Wilson som har den trivsammaste och soligaste terrassen i Seinäjoki. Den tjänstvilliga personalen serverar dryckerna och maten till borden.

Bekanta dig med restaurangen här.

Karma Bar & Club

Karma är en bar och nattklubb med partyn på onsdag, torsdag, fredag och lördag! Karaoke kan man sjunga på fredags och lördags.

Bekanta dig med restaurangen
här.

Rosso

Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och pizzor - icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska vines och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst! Där Rosso finns, finns också Italien.

Bekanta dig med restauranger
här


Fafa's

På Fafa's får du läckra och mättande pitabröd, sallader ich falaflar tillagade av färska råvaror samt smidig och vänlig service. Om du inte känner till delikatesserna på menyn sedan tidigare kan du kolla in Fafa's ordlista sim har sammanställts för att göra det lättare för dig att hitta din favoriträtt.

Restauranger i Prisma Hyllykallio

Pizzabuffa är snabb och enkel restaurang för hela familjen. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker - allt till samma pris!

Presso är en positiv glimt under dagen och en lugn stund som får dig att stanna upp. I det mysiga cafét är det trävligt att stanna till på färskt kaffe varje dag.

Hesburger för du alltid goda hamburgare, knapriga pommes frites, fräscha sallader och läckra desserter samnt vänlig service. Välkommen att smaka på våra läckerheter!

Ytterligare information: www.raflaamo.fi/sv/seinajoki

 

puhelin
Ring +358 10 7648 100 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Torikatu 2 60100, Seinäjoki
location
Torikatu 2
60100, Seinäjoki
parking