Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Välkommen till

det individuella Solo-hotellet

Solo-hotellen är antingen klassiker eller så föds de som sådana. De är hotell som är även mycket annat än en byggnad och en adress, mer än våningar och rum. På Solo-hotellen är servicen alltid hjärtlig.

Solo-hotellen är individuella och högklassiga. Varje Solo-hotell är unikt. Solo är en orsak att ta in på hotell. Solo är konst, kultur, historia, arkitektur, design, unika detaljer. 

Solo är att ha rätt att njuta.

Högklassig

Solo-frukost

Solo-frukosten består av högklassiga och läckra produkter. I sortimentet ingår alltid också någon lokal specialitet. Under Solo-frukosten njuter du av servicen. Dukningen står klar och det ljus- eller mörkrostade kaffet serveras till bordet. Skäm bort dig själv genom att beställa ett glas mousserande till frukosten. 

Skäm bort dig själv

boka ett Solo up-rum

Solo up är ett extra rymligt rum som är utrustat med en Solo-säng som formar sig efter din kropp samt badrock, badtofflor och specialkaffekokare. Solo up-rummet ger din hotellvistelse guldkant. I badrummet hittar du högklassiga kosmetikaprodukter. 

Service

som du inte får någon annanstans

På Solo-hotellen sköts allt med stil, även servicen. God service är en självklarhet, men på Solo-hotellen tar vi den till en helt ny nivå. Vi vill överraska dig, även då du minst förväntar dig det. Hos oss är kunden nummer ett, och det märker du. Vi utvecklar kontinuerligt vår service utifrån kundernas respons.

Solo

sömnupplevelse

I Solo-hotellens sängar sover du gott mellan lakan av hög kvalitet. Sängens madrass formar sig efter din kropps individuella behov och du kan välja den lämpligaste kudden bland tre alternativ. Det kan vara svårt att vakna ur Solo-sömnen, därför har vi ställt ett urval av kaffe/te och en vattenkokare i ditt rum. Du kan också köpa tilläggstid vid sen utcheckning.

It´s all about

details

Solo-hotellen är antingen klassiker eller så föds de som sådana. De är hotell som är även mycket annat än en byggnad och en adress, mer än våningar och rum.