05.10.2017

Vasa Vaakunas stora restaurangförnyelse är klar!

VENN

Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

På VENN får vänner alltid komma och gå som de vill. Därför tar vi inte emot bordsbokningar, utan till oss kan du komma när som helst och sätta dig på vilken ledig plats som helst.
 

KOKOKANA

Välkommen på en grillfest utan slut!

Om livet ändå vore en enda lång grillfest: god mat och dryck och vänner! En frodig trädgård fylld av färger och värme! Glädje och skratt! Dofter och upplevelser!

Restaurang Kokokanas specialitet är mat som grillats över öppen eld. I den avslappnade atmosfären serveras stadens bästa grillade kyckling och andra kötträtter med läckra säsongstillbehör – med stor passion och glöd. 

Stämningen är avslappnad och schyst, lagom hemtrevlig och alltid glad och äkta.

ROSSO

Förnyade, trivsamma Rosso Vasa väntar på dig och ditt sällskap. Testa Rossos pizzor gräddade i äkta pizzaugn eller läckra pastarätter.

Sedan slutet av september finns Rosso på ny adress, på andra våningen i Rewell Center.

Till lunch serverar vi läckra pizzor och pastarätter. Det är enkelt att komma till oss, och vi välkomnar alla att njuta av den avslappnade italienska stämningen under shoppingturen.