Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylä
01.06.2017

Världens bästa Sokos Hotell

Solo Sokos Hotel Paviljonki erbjuder sina gäster minnesvärda, till och med oförglömliga hotellupplevelser. Det personliga hotellet har förmågan att fånga sina gästers hjärtan. Feedbacken från gästerna och de otaliga priser inom turistbranschen som hotellet har vunnit vittnar också om dess unika karaktär.

 

"Personalen visar genuint intresse för gästerna. Hotellet har kanske den bästa personalen i hela Finland."

Solo Sokos Hotel Paviljonki utsågs till Året Sokos Hotell 2016. Hotellet har den högsta kundnöjdheten i Sokos-hotellkedjan, som utsetts till den mest ansedda hotellkedjan i Finland. Hotellet placerade sig i topp på sommaren för fem år sedan då hotellet öppnade och har sen dess prenumererat på förstaplatsen. 

På TripAdvisors Travelers' Choice Top 25-lista har Solo Sokos Hotel Paviljonki placerat sig bland de sju bästa hotellen i Finland fyra år i rad. I omdömena från gäster betonas personalen som gör sitt arbete med stort hjärta, det fantastiska läget vid sjöstranden mitt i staden, den utmärkta frukosten, de trivsamma rummen, det välutrustade gymmet och den lyxiga bastuavdelningen på takvåningen.

 

"Vistelsen på hotellet var så trevlig att jag vill åka dit på nytt."

År 2015 vann Solo Sokos Hotel Paviljonki priserna Best World Luxury Hotel i Finland och Best Luxury Design Hotel i Finland i tävlingen World Luxury Hotel Awards. Paviljonki är nominerad även till nästa hotellvärldens Oscar.

I tävlingen The Luxury Travel Guide Awards 2016 utsågs Paviljonki till Finlands bästa cityhotell, som erbjuder mångsidiga och säkra tjänster till turister världen över.

"Absolut en av de bästa restaurangerna i Jyväskylä."

Solo Sokos Hotel Paviljonkis restaurang Trattoria Aukio utsågs till Årets bästa Trattoria-restaurang 2016 med motiveringen att restaurangen har ett genuint engagemang för italiensk mat och service.

I november 2016 lyfte Bookatable, den största sajten för restaurangbokning i Europa, fram Trattoria Aukio som den bästa italienska restaurangen i Finland.

"Servicen var exceptionellt vänlig och utmärkt även i övrigt."

Hemligheten bakom våra framgångar är en unik servicekultur där vårt mål är att tillgodose våra gästers behov och överträffa deras förväntningar. Vi har alla en passion att dag för dag ge gästerna ännu bättre service.