24.05.2017

Somersby Lounge och levande musik på Amarillos sommarterrass

Sommar möter Somersby på den soliga Amarillo sommarterrassen i mitten av Tallinns hjärta. Alla besökare är välkomna till den stiligt fräscha och färgglada Somersby Loungen, som överraskar sommarnjutare med en härlig blandning av Somersby cider. Man kan välja mellan de gamla "kända" cidersorter eller nykomlingar som till exempel cider med smak av fläder och lime. Utöver alla cidersorter finns fortfarande alla de tidigare favoriterna från Amarillos sommarterrass på menyn.

Du njuter av tillvaron på sommarterrassen med allt och alla, du blir omringad av den somriga stadsmiljön och känner den härliga stadspuslen. Varannan torsdag hörs levande musik och Estlands eftertraktade grupper uppträder på Somersby AFTER HOUR konserter:

15 juni Ziggy Wild

29 juni Kalle Sepp

13 juli Frankie Animal

27 juli The Boondocks

10 augusti Karl-Kristjan

24 augusti Avoid Dave

Alla konserter börjar klockan 6 på kvällen och är avgiftsfria. Under uppträdanden finns det fina specialerbjudanden från Somersby!

Förfriskningar kan man köpa från tex-mex restaurant Amarillo och på menyn kan man hitta smakfulla aptitretare, spicy tacos och quesadillas, maffiga burgare, fräsande köttfavoriter och lockande vegetariska rätter.

Amarillo har öppet från måndag till söndag från klockan 11:00 till midnatt, köket är öppet 11:00-23:00.

Det finns inget tvivel om att Amarillo kommer att vara sommarens populäraste mötesplats i centrala city. Kom och njut av de kalla drinkar, av de färgglada smaker, skön musik och av den smittande positiva miljön. Vi väntar redan på dig– www.amarillo.ee