29.05.2017

Social Table i Tapiola Garden

Ett av Finlands 100 års jubileumsteman är "ät tillsammans". Vi i Original Sokos Hotel Tapiola Garden ger chansen till våra S-Card kunder att avnjuta en god måltid tillsammans med dina vänner. Från måndag-torsdag kl. 18-21 erbjuder vi våra S-Card kunder buffemat var portionerna byter dagligen. Buffen bekostar en måltids förmån. Vi har personal på plats varav du kan beställa drycker från.

Den nyligen gjorda konsumentundersökningen visar att finländare vill spendera mera tid tillsammans kring matbordet. Finländarna vill koppla av och njuta av maten tillsammans med sina vänner. Det har blivit allt vanligare att äta ute på restaurang. Forskning visar att vi finländare saknar gemenskap, men det tycks inte hittas något sätt att förverkliga detta. I internationella jämförelseundersökningar står det att vi finländare använder mindre tid till gemensamma måltider än andra länder. Under jubileumsåret 2017 vill vi göra en förändring angående detta.

Vi deltar i Finlands 100-årsjubileum genom att erbjuda en gemensam tid vid matbordet.  Vi erbjuder våra gäster möjligheten att umgås med andra gäster under jobbresan.

Vi ses i Social Table!