natur, Saimen, aktiviteter, snöskor, bärplockning, svampplockning, vandring, utflykter, Original Sokos Hotel Lappee, Villmanstrand
11.10.2017

Saimaan Palju & Original Sokos Hotel Lappee

Saimaan Palju ja aktiviteetti

är ett lokalt aktivitetsföretag som vill visa dig och din grupp vilka möjligheter naturen erbjuder vid den äkta, rena och upplevelserika Saimen.

Företagets frontfigur Teemu gör allt från hjärtat, och han njuter också själv av naturen och det han gör, så du kan vara säker på att en upplevelse med Saimaan Palju ja aktiviteetti är en upplevelse med stort U!

När man rör sig ute, njuter av miljön och gör saker och ting i naturen blir man piggare, helare och får igång hjärnan på en ny frekvens! Ta din grupp till Lappee och boka en aktivitetsfylld stund från Saimaan Palju ja aktiviteetti. Här presenterar vi några aktiviteter, som lämpar sig väl för till exempel arbetsgruppers tyky-dagar, svensexor eller varför inte som en programpunkt på en aktiv, upplevelserik bemärkelsedag.   

Snöskoutflykt på Saimens is – Snöskoutflykten på Saimens is är ett lätt sätt att bekanta sig med att gå med snöskor samt att uppleva Saimen om vintern! Vi går en cirka 2,6 km lång sträcka med snöskorna och pausar vid ett vindskydd (laavu). Vid vindskyddet avnjuter vi varma drycker och matsäck samt beundrar vinter-Saimen och Villmanstrands stad från vår pausplats. Utflykten tar cirka 3 timmar, gruppstorleken är 6–15 personer, pris 40 €/deltagare + transport 50 €.

Pimplingsutflykt på Saimens is – På den handledda pimplingsutflykten kan du njuta av lugnet på vinter-Saimen och glädjen av att fiska. Utflykten börjar inomhus där vi klär på oss vinteroveraller och får handledning i hur utrustningen används. Under utflykten avnjuter vi matsäck vid en öppen eld. Det finns också möjlighet att äta fiskspett, om fiskelyckan står oss bi. Utflykten tar cirka 3 timmar, gruppstorleken är 6–15 personer, pris 55 €/deltagare + transport 50 €.

 

Bäst får du kontakt med Saimaan Palju ja aktiviteetti per e-post. Du kan betala för Saimaan Palju ja aktiviteettis tjänster hos oss på Lappee eller komma överens om betalning direkt med tjänsteleverantören.

Vi vill erbjuda dig en äkta möjlighet att njuta av Saimen och den kringliggande naturen. På utflykten kan den vackra naturen kring Saimen visa dig sin bästa sida!

Välkommen på ett upplevelserikt äventyr!

Saimaan Palju ja aktiviteetti | Haikosentie 4, Savitaipale | puh. 040 588 0738 | info@saimaanpalju.fi