På Föönis möten flyger både tankarna som deltagarna!
29.04.2019

På Föönis möten flyger både tankarna som deltagarna!

NU EXTRA FÖRMÅN TILL MÖTESPAKETET MED S-CARD
Ordna en oförglömlig tillställning på Helsingfors Fööni. I Fööni-friflygningstunneln som ligger i köpcentret Redi i Fiskehamnen finnstvå moderna och stiliga möteslokaler, som ärutrustade med högklassig visningsteknik. När du bestämmer dig för att gå till ett flygande möte, får du som S-Card-kund i Bisnes L-upplevelsepaketet möteslokalerna under tre timmar för priset av två timmar.

Bisnes L är ett fantastiskt 60 minuters friflygningspaket för 10–30 personer + möteslokalerna för två timmar samt kaffeservering/förfriskningar. Nu får du möteslokalerna för en extra timme genom att visa S-Card på plats. Förmånen gäller till och med31.5.2019. Förmånen är personlig och förutsätter ingen övernattning.  

FÖÖNANDE ÄR EN VILD UPPLEVELSE
När man lägger ett sex kilometer fritt fall med ett luftflöde på upp till 300 km/h och vilda flygkänslor till mötet, så faller bitarna av en lyckad tillställning på plats. Friflygning kräver ingen tidigare erfarenhet och all utrustning får ni av oss. Dessutom får nybörjare alltid hjälp av en erfaren handledare som är med i tunneln under flygturen. Handledaren håller också en utbildning före flygturen och ser till att du går hem med ett brett leende på läpparna.

Reservera ditt företagspaket här: FÖÖNI-NÄTBUTIK

GÖR SÅ HÄR:
Reservera/köp Föönis företagspaket i förväg i Föönis nätbutik eller ta kontakt med vår försäljningstjänst: Jarmo Rossi, jarmo@lentotehdas.fi, tfn. +358 40 759 1853.

I sin helhet tar det till exempel för en grupp på 10 personer 1–2 h att flyga + tiden som mötet tar. Bar&Cafe Hangaari som fungerar i anknytning till Fööni ansvarar för serveringen på er tillställning, så mat, mellanmål, småsalta eller söta matbitar kan förverkligas precis enligt era önskemål.

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL FÖR EN NYBÖRJARE:

 

Fööni-friflygningstunnel
Hermanstads strandsväg 5, 00580 Helsingfors.  
Öppettider: mån–lör 9–21, sön 10–18.
info@lentotehdas.fi
Tfn: +358 40 712 2044
fööni.fi


Om du inte ännu är medlem i S-Card-programmet, anslut dig här!