Rum till förmånspris på Break Sokos Hotel Flamingo
03.06.2019

På Flamingo är sommaren närmare än du tror

Som S-Card-kund bokar du nu sommarens hotellsemester på Break Sokos Hotel Flamingo till förmånspris, från 99 €/natt!
 
På förnyade Break Sokos Hotel Flamingo i Vanda kan du tillbringa en njutningsfull minisemester på vuxet vis eller kanske få en lugn start på dagen inför ett tidigt morgonflyg. Njut av våra spatjänster och shoppa i högklassiga butiker. Ta en omgång glow-golf före middagen och dra dig sedan tillbaka till Harmony-rummets underbara säng. Harmony är en våning tillägnad vuxna, där du kan övernatta i lugn och ro och njuta av trevligt sällskap. Om du ska resa vidare kan du ta hotellets egen flygbuss, som tar dig till och från flygplatsen avgiftsfritt.
 
Övernattning på Break Sokos Hotel Flamingo till S-Card-förmånspris 17.6–18.8.2019. Förmånspriset gäller för fritidsresor. I förmånspriset ingår naturligtvis normala S-Card-förmåner och du få också S-poäng. Boka ditt rum nu eller senast 23.6.2019 med bokningskoden SCARD2019
 
Rum till S-Card-förmånspris på Break Sokos Hotel Flamingo
 
Bokningskod: SCARD19
Försäljningstid: 3.6–23.6.2019
Inkvarteringstid: 17.6–18.8.2019
Pris enligt rumsklass: t.ex. Standard 99 € / Superior 124 € / Harmony 144 € (endast för vuxna)
 
I priset ingår:
I priset ingår inkvartering för två personer i ett rum av den valda rumsklassen på Break Sokos Hotel Flamingo. För eventuella extrabäddar debiteras normalt pris.Avgiftsfri parkering i nöjescentret Flamingos parkeringshall ingår.I priset ingår även S-Card-förmåner och du får S-poäng och ett inkvarteringsdygn för din bokning. 
 
Boka så här:
Boka ditt rum till förmånspris i Sokos Hotels-appen eller genom att logga in i vår webbtjänst på adressen Sokoshotels.fi. Använd bokningskoden SCARD19. Du kan också boka via Sokos Hotels försäljningstjänst eller direkt via hotellet. Nämn i samband med bokningen att du vill boka till S-Card-förmånspris.
 
Förmånen gäller:
Förmånspriset är personligt och gäller endast för fritidsresor.Antalet rum som erbjuds till förmånspris är begränsat.I priset ingår inte förmåner som hör till andra stamkundsprogram.