Låt din familj flyga och ge din semester i Helsingfors en full tia!
28.05.2019

Låt din familj flyga och ge din semester i Helsingfors en full tia!

UTNYTTJA VINDTUNNELN FÖÖNIS FÖRMÅN
Som S-Card-kund kan du få en oförglömlig semester i Helsingfors.  Det är en hisnande upplevelse att flyga fritt i vindtunneln och det passar alla som fyllt fem år. I Fööni kan du tryggt uppleva glädjen av att flyga eftersom en personlig instruktör ger instruktioner och ser till att du får en lyckad flygning. Till Fööni kan du komma med hela din familj, med en större grupp eller ensam.
 
Som S-card-kund får du Föönis flygpaket Kymppi (1–5 personer/10 min) till förmånspriset 250 € vardagar och 280 € veckoslut.  Rabatten hittar du med början 3.6.2019 i Föönis nätbutik på fliken sommaren 2019.
 
 
DET ÄR NÄSTAN SOM ETT FALLSKÄRMSHOPP UTAN FALLSKÄRM
Sex kilometer fritt fall, luftströmmar på upp till 300 km/h ger en hisnade flygkänsla. Att flyga fritt i luften är en underbar upplevelse som ofta jämförs med fritt fall med fallskärm. Det kräver inte tidigare erfarenhet och du får all utrustning hos oss. 
 
FLYG, SHOPPA OCH NJUT
Fööni finns i Fiskehamnen i Helsingfors i anslutning till köpcentret Redi. Du kommer lätt till Fiskehamnen med metron (6 minuter från järnvägstorget) och framme väntar förutom flygupplevelsen, shoppingmöjligheter och många bra restauranger. Välkommen och njut av en oförglömlig upplevelsedag!
 
 
SÅ HÄR GÅR DET TILL FÖR EN NYBÖRJARE: 
 

Vindtunneln Fööni
Hermanstads strandsväg 5, 00580 Helsingfors.  
Öppettider: må–to 9–22, fr–lö 9–01, sö 11–20
info@lentotehdas.fi 
Tfn: +358 40 712 2044