Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymliga dubbelrum vars arkitektur har eleganta inslag från tre olika decennier och modern inredning och möblering. Samtliga rum har separata sängar, dusch, strykjärn och -bräde, vattenkokare och minikylskåp. Två trivsamma temarum, Karhu och Oulanka, som kan reserveras. Fråga hotellet om temarummens tillgänglighet.

SuperiorX Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Balkong, Bastu, Minibar

Sök lediga rum

Trevligt och trivsamt Superior-rum där man trivs även en längre tid. Alla rum är försedda med en egen bastu och balkong. Rummen har dessutom en 120 cm bred bäddsoffa, separata sängar, strykjärn och -bräde, vattenkokare och minikylskåp. Dessa rum har gott om utrymme för familjer.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymliga och trivsamma rum. Rummens arkitektur har eleganta inslag från tre olika decennier och modern inredning och möblering. Samtliga rum har en 120 cm bred bäddsoffa, separata sängar, dusch, strykjärn och -bräde, vattenkokare och minikylskåp. Dessa rum har gott om utrymme för familjer.

Suite

Balkong, Dubbelsäng, Bastu, Minibar

Sök lediga rum

Trivsam och rymlig svit där man garanterat trivs. Separat sovutrymme med bred parsäng, TV och strykjärn och -bräde. I vardagsrummet finns en matsalsgrupp, balkong, minikylskåp, vattenkokare och kapselkaffekokare. Rummet har dessutom en egen bastu och två badrum.

Economy Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trevligt och trivsamt dubbelrum. Rummen har separata sängar, dusch, strykjärn och -bräde, vattenkokare och minikylskåp.