Beställningsbastur

Njut av bastuvärmen i lugn och ro tillsammans! Vårt hotell har två olika bastur som kan reserveras året runt; KarhuSauna utomhus och hyrbastu inomhus. Reserveras i hotellets reception.

KarhuSauna
Den nya fantastiska bastun finns bakom hotellet på strandområdet. KarhuSauna är en traditionell finländsk bastu som är ekologiskt byggd av timmer, med separata omklädningsrum och duschutrymmen för kvinnor och män. Utomhus finns en avkopplande bubbelpool och i den rymliga grillstugan kan man grilla korv på gasgrill. Perfekt för att umgås med familjen, vänner eller arbetskamrater! Du kan ha med dig egen mat och dryck eller beställa från restaurangen. Bastuns pris från 15 €/person/3 h (minimidebitering från 150 €), handdukar ingår. Max. 15 personer. Läs mer.

Hyrbastu
Den trivsamma hyrbastun finns i hotellets huvudbyggnad på andra våningen. Omklädningsrummet är stämningsfullt och rofullt och gör bastubesöket till en ytterst avkopplande upplevelse. Det är möjligt att beställa snacks och drycker för bastubesöket. Hyrbastun lämpar sig för max. 12 personer. Bastuns pris 120 €/2 h/1–2 personer, handdukar ingår.

 

Be om en offert
puhelin
Ring +358 20 1234 693 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
location
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
parking