Aktiviteter

Hotku Dojo
Hotku Dojo är ett mångsidigt och trivsamt gym som ligger i närheten av bastulokalerna. Dojo är utrustat med några gymmaskiner och en tatamimatta där även större grupper kan träna eller stretcha tillsammans.

Skidspår och snöskor
Kuusamo är verkligen skidåkarnas paradis! Det närmaste skidspåret startar på Original Sokos Hotel Kuusamos bakgård. Från skidspåret är det lätt att ansluta sig till de många och varierande skidspåren som finns i området. Det finns flera kilometer upplysta skidspår i centrum av Kuusamo. Och bäst av allt, du kan underhålla dina skidor i skidserviceutrymmet vid hotellet! Om du har inte skidor med dig, du kan hyra ut dom i vårt hotellet. Pris 10 €/skid set (3 h). Också snöskor kan uthyras i hotellet, pris 5 €/ett par (5 h).

Snöskoterleder
Det finns även snöskoterleder som startar på hotellets bakgård, den isbelagda sjön. Du kan behändigt tanka vid ABC-stationen i Kuusamo och därifrån åka vidare till det omfattande nätverket av snöskoterleder som finns i staden. Vid hotellet finns det gott om parkeringsplatser, så parkering är inte ett problem även om du har snöskotern med dig på släpvagnen.

 

puhelin
Ring +358 20 1234 693 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
location
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
parking