Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Kuusamo

Original Sokos Hotel Kuusamo är ett trivsamt och stämningsfullt hotell som ligger i centrum av staden, men ändå nära naturen och vildmarken. Våra rum är bekväm för business och fritid gäster.

Vi önskar er hjärtligt välkomna till vackra Kuusamo, porten till Lappland! Här finns fantastiska sommaraktiviteter att uppleva. Forsränning, vandring och mountain biking är bara några att nämna. Vi har okså cyklar som våra hotell gästerna kan låna kostnadsfri.

HOTELL KUUSAMO - EN VERKLIG SEMESTEROAS VID POLCIRKELN

Så här marknadsfördes Original Sokos Hotel Kuusamo redan för över 40 år sedan. Då man började planera Hotell Kuusamo var utgångspunkten att hotellet skulle beskriva Kuusamo och platsen där det skulle stå. Historien förtäljer att sjön Torankijärvi, på vars strand Hotell Kuusamo är byggt, fick sitt namn för länge sedan av skogssamer som bodde i kåtor i området. Hotellets fasad domineras därför av en stor kåta, där Restaurang Hotku finns. I hotellets inredning används rödfura från Kuusamo, och dansgolvet i Restaurang Hotku är av lappländsk marmor. Stenen i hotellets ytterväggar är bruten i brynstengruvan i Laajusvaara i Kuusamo, nära ryska gränsen.

Original Sokos Hotel Kuusamo med varm och vänlig stämning har skapats med omtanke om lokala traditioner i Kuusamo. För dig.

 

location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
location
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
parking
puhelin
+358 20 1234 693 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7633 620
Allmänt Läge
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Öppet idag [START][SEPARATOR][END]
Öppet
Stängt