Menu

Aktiviteter med barn i Karleby

Du kan nappa åt dig böcker och spel från bokkärran i receptionen och ta med upp på rummet. På sommaren kan du låna sparkcyklar och resevagnar från oss och på vintern sparkstöttingar eller pulkor. I receptionen finns en tågbana och i juli förvandlas ett av våra mötesutrymmen till ett stort lekrum. Självaste Onni Orava trivs på Kaarle i juli! Du hittar honom ofta vid frukosten eller i barnens lekrum.

Vi har heller inte glömt bort familjens minsta i våra restauranger, där kockarna trollar fram barnens alla favoriträtter.

Badcentret Vesiveijari gillar alla. På sommaren rekommenderar vi en båtutflykt till Tankar fyr.

Det finns många trevliga parker runt om i staden. Om somrarna är Havsparken är en av ungdomarnas favoritplatser. I Havsparken finns bl.a. en minigolfbana, frisbeegolf, en beach volley-plan och en lekpark för barn. Brita Marias park är en pedagogisk park med motionsmöjligheter för alla åldrar. I parken finns bl.a.  ett elektroniskt motionsspel och en grillplats. Intill parken finns en skatepark och en pumptrack-bana.

Djurvänner bör styra kosan mot Toivonens djurpark. I djurparken kan man beundra landsbygdens djur i deras traditionella miljöer.

I Karleby finns även motions- och lekplatser där alla trivs oberoende av årstid och väderlek. Maxifun är en trampolin- och lekpark för barn i olika åldrar. Touhutalo är en äventyrs- och lekvärld med mångsidiga och roliga aktiviteter för barn i alla åldrar och även vuxna. Här hittar du till exempel klätter- och äventyrslabyrinter, rutschkanor och hoppslott.

Karleby är en kuststad med många simstränder. Vi rekommenderar även varmt naturstigar av varierande längd på nära och lite längre avstånd. Vi berättar gärna mer i receptionen.

På www.visitkokkola.fi hittar du fler roliga tips på aktiviteter.

puhelin
Ring 0207808920 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min
location
Salutorget 4 67100, Karleby
location
Salutorget 4
67100, Karleby
parking