Menu

Keldjur

Tilläggsavgiften för ett rum för sällskapsdjur är 15 euro per dygn. Om du är S-Card-stamkund övernattar ditt sällskapsdjur gratis (när du övernattar med S-Card-pris, gäller inte S-Card bonusnätter).

Oavsett om du är på veckoslutsresa, arbetsresa eller hundutställningsresa, är din hund lika välkommen som du till våra djurvänliga Sokos Hotell. Best Friends och Sokos Hotels-kedjan sköter om att resan blir lätt, lyckad och trevlig för er båda. Förutom hundar är också andra sällskapsdjur varmt välkomna till våra hotell.

När ni kommer till hotellet får ni en välkomstpåse som innehåller bl.a. hundben, hundpåsar och ett infopaket om de närmaste hundparkerna och veterinärtjänsterna. I närheten av hotellet finns en liten hundpark samt en egen simstrand för hundar. Även rastningsmöjligheterna är utmärkta och mångsidiga.

Hunden kan övernatta i våra Solo-, Supreme Solo with sauna-, Solo Up- och Ultimate Solo-rum. Antalet rum för sällskapsdjur är begränsat så meddela oss om du har ett sällskapsdjur med dig. Supreme Solo- och Ultimate Solo Terrace-rummen finns i allergivåningen så här kan vi tyvärr inte ta emot sällskapsdjur.

puhelin
Ring + 358 20 123 4640 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Lutakonaukio 10 40100, Jyväskylä
location
Lutakonaukio 10
40100, Jyväskylä
parking