Menu

Tjänsten

Tjänsten

Tillfällen i Original Sokos Hotel Kimmel

Original Sokos Hotel Kimmel är en berömd, ledande mötes-, fest- och evenemangslokal i Norra Karelen, i det gästvänliga Östra Finland. Våra mångsidiga lokaler gör det möjligt att ordna olika slags fester och evenemang med inkvartering och mat. Vi på Kimmel förverkligar era fester, evenemang eller tillställningar som om de vore våra egna.

Vi vill att varje besök ska bli ett odelat positivt minne. En lyckad tillställning är höjdpunkten på din dag – och även på vår. Vi har i flera års tid även arrangerat olika mässor. Några mässevenemang har vi själva arrangerat, och en del är mässor som kunder har planerat och genomfört i våra lokaler. Byggnadens mångsidighet underlättar också i det här fallet olika lösningar.  Lokalsammansättningen på vår egen fest- och bröllopsmässa har till exempel sett lite olika ut från år till år. Den senaste fest- och bröllopsmässan lockade drygt 1 000 besökare.

Kimmels julfester är nästan legendariska. Varje år har vi en ny framtoning och ett nytt innehåll, samtidigt som vi lyssnar på våra kunders önskemål. Inför julfesterna pyntas hela huset och förvandlas till ett juligt fantasiland, och scenen intas av stjärnor från nöjesvärlden. Det stora huset gör att vi trots den livliga kvällen även kan ge sällskapen möjlighet att festa i fred, och vi klarar av en förvandling till en privat festlokal för upp till 1 000 gäster.

Original Sokos Hotel Kimmel har varit ett nöjesmecka och är det fortfarande. I början av sommaren förvandlas Sirkkalaparken i närheten av hotellet till en festivalarena för Osuuskaupparock. Under ett veckoslut samlas tusentals fans till kända artister i parken. På helgerna kan vänner av dans och musik njuta av stämningen på dansgolvet på Kimmels bottenvåning.

Våra kunder har uppmärksammat stämningen och betjäningen på Original Sokos Hotel Kimmel. Det är fantastiskt roligt att höra att ni kunder litar på vår yrkesskicklighet, oberoende av om det är fråga om en högtidlig fest för flera hundra gäster eller en liten, stämningsfull familjefest. 

"Allt fungerade utmärkt från bokningstillfället till själva festdagen. Serveringen var riklig och välsmakande, personalen tjänstvillig och förändringarna i tidsschemat togs flexibelt emot. Vi kommer säkert att ordna fler tillställningar av motsvarande slag hos er."

"Personalen är full av karelsk vänlighet. På Kimmel kan man sin sak!"

"Hjärtligt tack för festen i går. Våra hjärtan var fyllda av tacksamhet för all service och alla arrangemang ni hade gjort för vår skull."

"Inget förbisågs varken på förhand eller halvvägs genom kvällen. Er personal var mycket serviceinriktad och alla var enormt trevliga."

Vi är till för er, kom också du och trivs hos oss!

 

puhelin
Ring 020 1234 660 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Itäranta 1 80100, Joensuu
location
Itäranta 1
80100, Joensuu
parking