Menu

Helsingfors för barnfamiljer

Välkommen till Helsingfors! Under barnens semester kan du åka spårvagn och berg-och dalbana, hoppa på katedralens trappor, beundra naturens mångfald på Naturhistoriska museet och titta på Kanadagäss i Brunnsparken. Genom att bo hos oss på Original Sokos Hotel Vaakuna kan du försäkra dig om ett utmärkt läge i hjärtat av vår huvudstad.

Rum lämpliga för familjer

 

Det är viktigt för oss på Vaakuna att våra barn också känner sig välkomna till vårt hotell. Vi har flera rum i olika storlekar, perfekt för familjer. Våra rymliga rum med möjlighet till extrasängar är perfekta för familjer. För lite mer lyxsemester, boka vår Friends &; Family suite. Sviten rymmer även en större familj som bor i samma rum. Alla Friends &; Family-sviter har två separata sovrum och den största sviten rymmer upp till 7 personer. Från vapensköldens fönster är det roligt att titta på Helsingfors liv och rörelse eller så kan du stanna på den fridfulla innergården.

Det är också möjligt att ha en spjälsäng i rummen för de yngsta familjemedlemmarna. När du bokar väljer du om barnet ska sova i samma säng eller spjälsäng som föräldrarna. För familjens minsta rum tas också en potta redo.

TV-apparaterna i rummen har Chromecast installerat, vilket gör att du kan strömma ditt barns favoritprogram direkt från sin telefon eller bärbara dator. Det finns käpphästar för barn att galoppera längs hotellets korridorer. Om du letar efter rolig läsning, se till att fråga Kalle Anka tidningen i vår reception.

Ett eget barnrum?

 

Om äldre barn eller tonåringar kommer, rekommenderar vi också att du bokar ett extra rum för barn separat (från 61 € / natt). Ett extra rum kan bokas i anslutning till ett ägarkundspris för barn i åldern 2-15 år.

Mat på hotellet

 

Frukost serveras i restaurang 10. På golvet beundra den fantastiska naturen i Helsingfors. Vår generösa frukostbuffé erbjuder välsmakande alternativ för barn i alla åldrar, med hänsyn till särskilda kostbehov.

Om du behöver värma barnmat kan du be vår reception om hjälp.

På restaraung 10. Kerros finns en barnmeny med barnens favoriträtter, inte att förglömma desserter. Kolla in menyn här!

puhelin
Ring +358 20 1234 610 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Stationsplatsen 2 00100, Helsingfors
location
Stationsplatsen 2
00100, Helsingfors
parking