Behandlingar och må bra

Då du övernattar på Original Sokos Hotel Vaakuna har du en unik möjlighet till avslappning och uppfräschning i salongerna Face and Beyond samt Body and Beyond, där filosofins kärna är en välvårdad hud och välmående för hela dig. Behandlingarna är fokuserade, effektiva och avslappnande och de skräddarsys alltid efter behov. I utbudet finns även underbara må bra-pass i grupp, där du får mera energi eller slappnar av. Salongerna finns på kort promenadavstånd från vårt hotell.

 
Läs mera om våra behandlingar här:
 
Face and Beyond – FAB Helsinki
 
 
Body and Beyond – BAB Helsinki
 
 

FACE AND BEYOND - FAB HELSINKI

Face and Beyond är en oas för hudvård i ändan av Helsingfors vackraste shoppinggata. Vi tar alltid hand om hela dig. Du kan koppla av med fokuserade ansiktsbehandlingar, avslappnande hand- och fotbehandlingar samt massage som vårdar din kropp. Efter en behandling kan du koppla av i vårt vardagsrum med en tékopp och en godbit.
 
Hos FAB grundas alla behandlingar på den senaste kunskapen om hudvård samt på gedigen yrkesskicklighet. Från Vaakuna kan du enkelt promenera till FAB eller åka spårvagn nr 3. Promenaden går genom fina Rödbergen och tar cirka 15 minuter.
 
FAB for Vaakuna: Fabulous Face helheten har allt som behövs för ansikte och decolté. Den här antioxidantrika behandlingen återställer din huds vitalitet med en effektiv kombination av A- och C-vitaminrika Environ-produkter och radiofrekvens. Huvudets blodcirkulation stimuleras med massage vid decoltén och axel-skulderpartiet. En enda behandling är en "askungebehandling" före en fest eller ett viktigt tillfälle. Suverän för att pigga upp hud vid jetlag. I ansiktsbehandlingen ingår ultraljudspeeling, en uppiggande mask, tonande radiofrekvens samt ljusterapi som lugnar huden.
 
 
FAB for Vaakuna: Fab Fresh You Behandling på 60 minuter som fräschar upp trötta fötter och piggar upp ansiktet. Behandlingen innehåller en 30 minuters vitaminansiktsbehandling med Environs effektiva produkter samt 30 minuters vitaliserande fotvård (antingen naglar och nagellack eller massage och återfuktande av fötterna).
 
 
FAB Helsingfors Kaptensgatan 24/ Fabriksgatan 11, fab@fabhelsinki.fi, tfn 020 778 9833
 

BODY AND BEYOND - BAB HELSINKI

Body and Beyond är en förtjusande fläkt av Asien med nordisk touch. Du kommer från stadskärnans puls till en doftande, harmonisk spa-resa, där du tas om hand från topp till tå.
 
Våra massagebehandlingar är unika helheter som vilar på österländsk tradition och du slappnar av i kunniga händer. Asiainspirerade behandlingar för ansikte, händer och fötter kompletterar helheten.
 
Hos BAB börjar behandlingen med några minuters energirenande reiki och avslutas med ljud från en tibetansk skål som ger resonans i din kropp. Original Sokos Hotel Vaakuna ligger bara 400m från BAB, så du kan enkelt promenera till salongen och samtidigt beundra Mannerheimvägens arkitektur.
 
BAB for Vaakuna 1: Relax and Renew Behandlingen på 90 minuter tar dig till österns doftande och mjuka värme. Behandlingen börjar med fotbad och fortsätter med avslappnande varm ljusmassage. Oljeljusmassagen för alla sinnen gör din dag fylld med harmoni. Behandlingen fortsätter med peeling av fötter, mask och massage. Du känner dig avslappnad och som ny.
 
 
BAB for Vaakuna 2: Head to Toes Den aromaterapeutiska behandlingen på 75 minuter är avslappnande för både kropp och själ. Den här fantastiska massagen är en kombination av klassisk massage och muskelavslappnande akupunktstryck. Zonpunkterna i fotsulorna behandlas, vilket balanserar hela kroppen och förbättrar välbefinnandet. Aromaterapeutisk kroppsmassage är ett fulländat botemedel mot jetlag.
 
 
BAB Helsingfors Kalevagatan 3 A 40 (2 vån.), bab@babhelsinki.fi, tfn 020 778 9834
puhelin
Ring 020 778 9834 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Stationsplatsen 2 00100, Helsingfors
location
Stationsplatsen 2
00100, Helsingfors
parking