Menu

Kördirektiv

Hotellets adress: Yrjönkatu 26, Helsinki

Kör längs Mannerheimvägen mot centrum och sväng höger in på Simonsgatan i Forumhörnet. Sväng vänster in på Annegatan uppe på backkrönet och sväng vänster in på Eriksgatan genast i följande korsning. Där gatan tar slut svänger du höger in på Georgsgatan och du är framme. Vår adress är Georgsgatan 26.

Om du råkade köra förbi Forum, så inga problem. Fortsätt ca 200 meter längs Mannerheimvägen och sväng höger in på Lönnrotsgatan vid Stockmann. Kör ca 200 meter och sväng vänster in på Annagatan och sedan höger in på Eriksgatan.


Kördirektiv från Helsingfors-Vanda flygplats till hotellet:
Kör ut från flygplatsen och följ skyltarna mot Helsinki/Helsingfors och kör längs Tusbyleden (45) i riktning mot Helsingfors centrum. Efter ca 12,5 km sväng till höger på Sturegatan (skyltning Töölö/Tölö). Fortsätt rakt fram längs Helsingegatan och sväng vid Operahuset till vänster på Mannerheimvägen (E12). Kör längs Mannerheimvägen mot centrum och sväng till höger på Simonsgatan.Sväng till vänster på Annegatan och på nytt till vänster på Eriksgatan. Sväng slutligen till höger på Georgsgatan och du har nått ditt mål. Vår adress är Georgsgatan 26.

Körinstruktioner här >>

 

puhelin
Ring 0201234800 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Georgsgatan 26 00100, Helsingfors
location
Georgsgatan 26
00100, Helsingfors
parking