Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Pressa Forum

Elegant, anpassningsbar lokal
 
Vill du ha en utställningslokal, konferensmöbler, vita borddukar eller kanske barbord och ett dansgolv? Pressa Forum är en tillgänglighetsanpassad lokal som kan möbleras fritt för såväl konferenser och mässor som middagar, cocktailevent och julfester – för flera hundra personer. Det finns en scen samt modern ljud- och ljusteknik inklusive en stor filmduk i lokalen, vilket gör den exceptionellt mångsidig.
 
Pressa Forum är en anpassningsbar eventlokal på 820 m2 med en 16 m2 stor scen och en 8,5 meter bred filmduk.
Lokalen kan utrustas med två extra 65-tumsskärmar. Dessutom går det att överföra bild och ljud från auditoriet bredvid till filmduken i Pressa Forum.
Det går också att skapa stämning med olika slags ljussättningar i lokalen. 
 
Pressa Forum kan anpassas för event som event: en konferens för 200 personer, en fest eller middag för 300–800 personer eller ett mäss- och cocktailevent för 200–870 personer.
 
Fantastisk möjlighet
 
Pressa Forum är ett utmärkt komplement till de tjänster som moderniserade Original Sokos Hotel Presidentti erbjuder och gör hotellet till ett händelsernas centrum. Du kan ordna ett seminarium i auditoriet som rymmer 370 personer och en elegant konferensmiddag i Pressa Forum. Gäster som kommer mer långväga ifrån får uppleva intressanta finländska fenomen när de övernattar i hotellrummen som planerats av designern Paola Suhonen.
Läs mer och boka på internet
puhelin
Ring +358201234600 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
Lokalens storlek 870 m2
Utrustning i lokalen: ScenTillgänglighetsanpassadBlädderblockInternetuppkopplingBärbar datorMikrofonRestaurangLämplig för festen Lämplig för mötenTV/SkärmThe venue fit a bandProjektorLjudanläggning
location
Södra Järnvägsgatan 4 00100, Helsingfors
location
Södra Järnvägsgatan 4
00100, Helsingfors
parking

Läs mer och boka på internet

Du kan ta del av detta hotell på internet och göra en bokning enkelt och snabbt.

Läs mer och boka på internet