Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt rum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. De här klokt utformade rummen ger garanterat en härlig natts sömn i en säng av hög kvalitet (120 x 200 cm). Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt Superior-rum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Våra Superior-rum är inredda för att inspirera till vila och avslappning, med lyxiga enkelsängar (100 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje rum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar och strykjärn/strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt standardrum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Dessa rymliga och bekväma rum skapar en hemtrevlig känsla. Enkelsängar av hög kvalitet (100 x 200 cm) ger garanterat en härlig natts sömn. Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt standardrum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Koppla av i de rymliga, ljusa och luftiga rummen. Vila ut i de sköna enkelsängarna (100 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig.

Standard Single för twå

Sök lediga rum

Välkommen att övernatta i ett trivsamt rum där du både får koppla av och ladda batterierna. Den högklassiga 140 cm sängen garanterar en god nattsömn för två. Alla Standardrum är välutrustade: arbetsutrymme, platt-TV, minibar samt strykjärn och -bräda.

Junior Suite

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i en trivsamt och bekväm juniorsvit som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Våra rymliga sviter är uppdelade i ett vardagsrumsområde och en sovrumsdel. Arbeta bekvämt vid skrivbordet eller slappna av medan du tittar på TV i den mysiga soffan. Juniorsviterna innehåller en lyxig King Size-dubbelsäng (200 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje svit är generöst inredd med två platt-TV, minibar och strykjärn/strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig.

Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Lyx som passar alla! Kom och tillbringa natten i en av våra trivsamma och bekväma sviter, som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Här finns både ett rymligt vardagsrumsområde med bäddsoffa och en modern kokvrå. Matsalsbord/arbetsbord med sex platser. Perfekt för affärsmöten på rummet eller för familjer som vill ha extra utrymme på semestern. Upplev en rogivande oas i badrummet med bastu och bubbelbad. Sviterna innehåller en lyxig King Size-dubbelsäng (200 x 200 cm). Dessutom finns det plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Sviten är inredd med två platt-TV, minibar och strykjärn/strykbord.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Matta, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt standardrum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Koppla av i de rymliga, ljusa och luftiga rummen. Sov gott i King Size-dubbelsängen (200 x 200 cm) och slappna av i badkaret. I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar och strykjärn/strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Matta, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt Superior-rum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Superior-rummen är inredda för att inspirera till vila och avslappning, med en lyxig King Size-dubbelsäng (200 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje rum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar och strykjärn/strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig.