Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt rum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. De här klokt utformade rummen ger garanterat en härlig natts sömn i en säng av hög kvalitet (120 x 200 cm). Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, en minibar, strykjärn och strykbord. Möjligt att koka kaffe eller te.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt Superior-rum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Våra Superior-rum är inredda för att inspirera till vila och avslappning, med lyxiga enkelsängar (100 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje rum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, en minibar och strykjärn/strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig. Till Superior rummen ingår också morgonrockar och badtofflor.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt standardrum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Dessa rymliga och bekväma rum skapar en hemtrevlig känsla. Enkelsängar av hög kvalitet (100 x 200 cm) ger garanterat en härlig natts sömn. Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig. Möjligt att koka kaffe eller te.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt standardrum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Koppla av i de rymliga, ljusa och luftiga rummen. Vila ut i de sköna enkelsängarna (100 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig. Möjligt att koka kaffe eller te.

Standard Single för twå

Sök lediga rum

Välkommen att övernatta i ett trivsamt rum där du både får koppla av och ladda batterierna. Den högklassiga 140 cm sängen garanterar en god nattsömn för två. Alla Standardrum är välutrustade: arbetsutrymme, platt-TV, minibar samt strykjärn och -bräda. Möjligt att koka kaffe eller te.

Junior Suite

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i en trivsamt och bekväm juniorsvit som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Våra rymliga sviter är uppdelade i ett vardagsrumsområde och en sovrumsdel. Arbeta bekvämt vid skrivbordet eller slappna av medan du tittar på TV i den mysiga soffan. Juniorsviterna innehåller en lyxig King Size-dubbelsäng (200 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje svit är generöst inredd med två platt-TV, en minibar och strykjärn/strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig. Som tillägg till Standard rummens utrustning finns det i Junior sviterna också morgonrockar och badtofflor, möjlighet till att koka kaffe eller te, en Cupsolo-maskin, en säkerhetsbox och en ljusterapilampa.

Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Lyx som passar alla! Kom och tillbringa natten i en av våra trivsamma och bekväma sviter, som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Här finns både ett rymligt vardagsrumsområde med bäddsoffa och en modern kokvrå. Matsalsbord/arbetsbord med sex platser. Perfekt för affärsmöten på rummet eller för familjer som vill ha extra utrymme på semestern. Upplev en rogivande oas i badrummet med bastu och bubbelbad. Sviterna innehåller en lyxig King Size-dubbelsäng (200 x 200 cm). Dessutom finns det plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Sviten är inredd med två platt-TV, minibar och strykjärn/strykbord.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Matta, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt standardrum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Koppla av i de rymliga, ljusa och luftiga rummen. Sov gott i King Size-dubbelsängen (200 x 200 cm) och slappna av i badkaret. I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje standardrum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig. Möjligt att koka kaffe eller te.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Matta, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Kom och tillbringa natten i ett trivsamt och bekvämt Superior-rum som ger dig en vilsam och uppfriskande vistelse. Superior-rummen är inredda för att inspirera till vila och avslappning, med en lyxig King Size-dubbelsäng (200 x 200 cm). I rummet finns också plats för en extra vuxen eller två barn i en bäddsoffa (130 cm). Varje rum är generöst inrett med arbetsyta, platt-TV, en minibar och strykjärn/strykbord. Den rymliga klädkammaren och badrummet gör vistelsen ännu mer behaglig. Som tillägg till Standard-rummens utrustning finns det i Superior- rummen också morgonrockar och badtofflor.