Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Enkelrum med inredning i fräsch, skandinavisk stil. Ett utrymmesmirakel med komplett Standard-utrustning, såsom skrivbord, platt-tv och strykset. Därtill har alla våra Standard-rum parkettgolv, säkerhetsbox, minibar, hårtork. Som gäst kan du välja mellan badkar eller dusch. Vissa Single-rum har en praktisk liten balkong mot innergården..

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Sov gott i det här rymliga Superior-rummet som är dekorerat i lugna nyanser. Rummen är inredda med en bred och bekväm dubbelsäng och det finns möjlighet att sätta in en extrasäng. Bland övriga bekvämligheter märks säkerhetsskåp, trägolv och platt-TV.

Standard Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamma rum med dubbelsäng, huvudsakligen mot hotellets lugna innergård. Som gäst kan du välja mellan badkar eller dusch. Våra Standard-rum har parkettgolv, säkerhetsbox, minibar, skrivbord, platt-tv, hårtork, strykset.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Standard-rum med extrasäng är ett praktiskt alternativ för dig som reser med familj eller vänner. Rymligt dubbelrum med separata sängar samt möjlighet till extrasäng för en vuxen eller två barn. Alla våra Standard-rum har parkettgolv, säkerhetsbox, minibar, skrivbord, platt-tv, hårtork, strykset.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Delad glädje är dubbel glädje! Rymligt två personers rum med bekväma separata sängar och inredning i fräsch, skandinavisk stil. Tre av rummen är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Vid behov av logi för en större grupp kan man i vissa rum öppna mellandörren till ett annat Standard-rum. Våra Standard-rum har alltid parkettgolv, säkerhetsbox, minibar, skrivbord, platt-tv, hårtork, strykset.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

I ett rymligt Superior-dubbelrum övernattar du på hotellets bästa och trivsammaste plats med utsikt mot en lugn gågata. Rogivande färgskala och bred dubbelsäng, där du sover sött. Som gäst kan du välja mellan badkar eller dusch. Utöver Standard-utrustning har alla Superior-rum även vattenkokarset, mjuka badrockar och bekväma tofflor.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Junior Suite är ett exklusivt och individuellt val för dig som önskar mer njutning och lyx. Utöver det vanliga har alla våra sviter en maffig 200 cm bred dubbelsäng samt ett rymligt, trivsamt vardagsrum med soffgrupp. Välj svit efter behov: med egen bastu eller mötesbord och och balkong.