Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Fräscht enkelrum dekorerat i skandinavisk stil. Bland bekvämligheterna i rummet märks svalkande luftkonditionering, trägolv, platt-TV, strykjärn och strykbord.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Sov gott i det här rymliga Superior-rummet som är dekorerat i lugna nyanser. Rummen är inredda med en bred och bekväm dubbelsäng och det finns möjlighet att sätta in en extrasäng. Bland övriga bekvämligheter märks säkerhetsskåp, trägolv och platt-TV.

Standard Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Det här fräscha och trivsamma rummet är inrett med dubbelsäng. Bland bekvämligheterna i rummet märks svalkande luftkonditionering, trägolv, platt-TV, strykjärn och strykbord.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här rummet har en fräsch, skandinavisk stil. Rummen innehåller två enkelsängar, och det finns möjlighet att sätta in en extrasäng så att hela familjen får plats. Bland bekvämligheterna i rummet märks svalkande luftkonditionering, minibar, säkerhetsskåp, platt-TV, strykjärn och strykbord.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett trivsamt rum med fina enkelsängar. Bland bekvämligheterna i rummet märks svalkande luftkonditionering, trägolv, platt-TV, strykjärn och strykbord.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Sov gott i det här rymliga Superior-rummet dekorerat i lugna nyanser. Rummen är inredda med en bred och bekväm dubbelsäng. Bland övriga bekvämligheter märks säkerhetsskåp, trägolv och platt-TV.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Våra trevliga juniorsviter är ett bra val för gäster som vill uppleva en lyxig hotellvistelse. Våra generöst utrustade sviter är inredda med en dubbelsäng av hög kvalitet, trägolv och gott om utrymme för arbete och avslappning.