Menu

Vi rekommenderar

Original Sokos Hotel Albert är beläget i Rödbergen, som är en av Helsingfors dyraste samt tätast befolkade statsdelar. I Rödbergen känner man av två olika sidor av Helsingfors: Centrumens hektiska liv möter den fridfulla Eira trakten. Havet och flera av de populära parkerna och caféerna ligger i hotellets närområde.

I Rödbergen finns bl.a. Mikael Agricola kyrkan och Sinbrychoff eller Koff området. Koff-parken är sommartid en populär mötes- och piknikplats för lokala befolkningen och turister. Också den historiska Brunnsparken, som stadsborna kallar Kaivari, ligger i närheten till vårt hotell.

Västra hamnen och Olympiaterminalen är också på kort avstånd, så varför inte ansluta Helsingfors-resan med en snabbtur till Tallinn? Efter en god nattsömn och en riklig frukost är det trevligt att fortsätta sin semestern.

Vårt hotell är beläget i Design Distric området som är full av små butiker och ateljéer. Stora Robertsgatans urbana atmosfär och många terasser gör att besökarna stannar och njuter en längre tid av den avslappnande stämningen.

Helsingfors huvudled för cyklister, Banan, ligger nära hotellet och med cykel kan man röra sig behändigt i staden. Man kan också ta sig fram med spårvagnarna 6 eller 3 som går från Bulevarden-alldeles bredvid oss.

puhelin
Ring +358 20 1234 638 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Albertsgatan 30 00120, Helsingfors
location
Albertsgatan 30
00120, Helsingfors
parking