Menu

Personalen rekommenderar

I Tripla hittar du allt! Och det du inte hittar, hittar du relativt nära. 


Nordens största köpcentrum

Vårt hotell ligger i anslutning till det nya köpcentret Mall of Tripla och Böle järnvägsstation. Du kan shoppa, gå på bio, äta och dricka gott – allt detta och mycket mer under ett och samma tak. Läs mer om Mall of Tripla » 

Tips! En plats som definitivt är värt ett besök i Tripla är Musikmuseet Fame. Musiikkimuseofame.fi »


För den som vill röra på sig

Det är inte en bra idé att sitta hela tiden inomhus. På några hundra meters avstånd finns  Centralparken  som erbjuder goda rekreations- och friluftsmöjligheter. Parken har 100 km friluftsleder, varav en del är skidspår under vintern och andra är plogade friluftsvägar.

Tips! Centralparken har också en hundpark som våra hundgäster kan njuta av.

Utöver friluftsleder ligger också bland annat Backasbrinkens simhall och Simstadion i närheten. Det är lätt att ta sig till båda till exempel med kollektivtrafik som stannar utanför vårt hotell. 


Kära nära grannar

Nära grannar till oss är även Hartwall Arena och Helsingfors Mässcentrum. Egentligen är det bara Böle tågstation som ligger mellan oss!

Hela familjens favoriter Borgbacken » och SeaLife » ligger endast 1,5 km från vårt hotell. Oberoende av om du går eller använder kollektivtrafik tar det endast cirka 15–20 minuter att komma fram.

Tips! Med barn kan det också vara trevligt att besöka Barnens Trafikstad, som är öppen sommartid (eventuellt också när skolorna har lov). Läs mer!

Här är vårt axplock för dig. Hör dig för i vår reception!

 

puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Fredikanterassi 1 B 00520, Helsinki
location
Fredikanterassi 1 B
00520, Helsinki
parking