Menu

Sportti-priser

Sportti-priser

                  Sportti-priserna

Sportti-priser från 29 €/person/dygn/trippelrum

Priserna varierar beroende på hotell – hör dig för med hotellet. Sporttiklubi-medlemmen ska uppge medlemskapet i samband med bokning och även vid incheckning på hotellet. Priserna är avsedda för idrottsgrupper på minst 11 personer och de ingår gällande moms samt frukost och bredbandsuppkoppling.

Priserna och förmånerna gäller 1.1–31.12.2023 på Sokos Hotels i Finland och Tallinn samt på Radisson Blu Hotels i Finland och de gäller endast nya bokningar. Priserna erbjuds beroende på tillgång, och rätten till ändringar förbehålls.

Sporttiklubi-medlemmen beviljas den lagspecifika presentkortsförmånen i samband med att idrottslaget som medlemmen representerar övernattar. För att få Sportti-priserna och presentkortsförmånen:

 • Ska Sporttiklubi-medlemmen göra bokningen direkt via hotellens försäljningstjänst eller hotellet.
 • Fakturan ska betalas på en gemensam faktura i förväg, alternativt kontant eller med ett personligt betalkort eller med S-Business-betalkort i samband med incheckning på hotellet. Gruppbokningen ska garanteras i förväg med kreditkorts- eller S-Business-betalkortsnummer.
 • Presentkortsförmånen gäller inte för andra betalningsmetoder (t.ex. fakturering, andra kreditkort för företag).

Sporttiklubi-presentkortsförmånen kan inte kombineras med andra förmåner. Presentkorten kan användas vid betalning på S-gruppens verksamhetsställen i Finland, men på en andel av rumspriset som betalats med presentkort görs ingen återbetalning i form av presentkort. På rumspriserna betalas ingen provision eller förmedlingsavgift. På priserna beviljas inte Bonus med S-Förmånskort.

Förfrågningar och bokningar: Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 0300 870 000 eller Radisson Blu Hotels Försäljningstjänst 0300 870 010. Mån-fre kl. 8-18.
Samtalspris till 0300-nummer: 51 cent/min + lna/msa.