Vi rekommenderar

Hagalund har kallats för trädgårdsstaden ända sedan sitt grundande och man strävar konstant efter att utveckla miljön i området utifrån den ursprungliga tanken. På vintern finns en konstgjord isbana bredvid hotellet och vi rekommenderar att du tar med dig skridskor. När du har varit ute i den friska luften kan du värma dig i bastuavdelningen. Köpcentret Ainoa har varit granne med oss sedan hösten 2013 och har expanderat ytterligare under våren 2017.

 

Gäster som vill motionera behöver inte ta sig långt: motionsspåret vid havet ligger alldeles intill och den närliggande bowlinghallen är ett trevligt tidsfördriv. Sommardagar kan spenderas på Tapiola Golf – en golfbana med 18 hål som passar även den kräsne. Tapiola Tennispark har 7 inomhusbanor och under sommaren finns även utomhusbanor för den aktiva.

 

För den kulturintresserade finns de fyra museerna på utställningscentret WeeGee. Vi rekommenderar även ett besök på renoverade biografen Kino Tapiola eller en teaterföreställning på Esbo stadsteater.

 

I Hagalunds närmiljö hittar du även otaliga andra evenemang. Mer information om evenemang finns på evenemangens webbplatser och på www.visitespoo.fi.

Be om en offert
puhelin
Ring +358 20 1234 616 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Tapioplatsen 3 02100, Esbo
location
Tapioplatsen 3
02100, Esbo
parking