Vi rekommenderar

Hagalund har kallats trädgårdsstaden alltsedan dess grundande. Gammalt möter nytt och det finns aktiviteter för alla. Bredvid hotellet finns en konstisbana vintertid och vi rekommenderar att du tar skridskorna med dig. Efter utomhusaktiviteterna är det skönt med ett varmt bad på bastuavdelningen.

Bredvid hotellet ligger det nya köpcentret Ainoa och även Stockmann ligger endast ett stenkast bort. Den som vill motionera behöver inte söka sig långt bort; det finns motionsleder längs stranden alldeles i närheten samt en bowlinghall och en simhall där det inte är något problem att få tiden att gå.

Utställningscentret WeeGee med sina fem museer bjuder alla kulturvänner på fina upplevelser. Vi rekommenderar också ett besök på den nya biografen Kino Tapiola och Esbo Stadsteaters föreställningar. En sommardag kan du tillbringa vid nyöppnade Tapiola Golf, en 18-håls linksbana som är en utmaning även för krävande golfare.

Vi berättar gärna mer om tjänsterna i Hagalund. Du kan också kolla www.visitespoo.fi för information om evenemang runt Esbo.

Varmt välkommen till Original Sokos Hotel Tapiola Garden!

Hälsar,
Reino, Hanna, Tom, Marjo, Sari, Opri, Tony och Marjut

Be om en offert
puhelin
Ring +358 20 1234 616 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Tapioplatsen 3 02100, Esbo
location
Tapioplatsen 3
02100, Esbo
parking