Menu

Vi rekommenderar

Original Sokos Hotel Tapiola Garden ligger i centrum av Hagalund, i ett vackert kulturlandskap. Hagalund genomgår nu en rejäl förnyelse. Våren 2017 färdigställdes bl.a. det nya köpcentret AINOA. Bortom Hagalund bjuder staden Esbo även på vacker natur, havsnära aktiviteter och många andra möjligheter.

Intill hotellet kan du beundra Hagalunds centralbassäng och dess fontäner. Sommartid kan du ståpaddla och ägna dig åt andra vattenaktiviteter i bassängen. Du kan följa aktiviteterna från restaurang Grill it!:s terrass med ett glas kall dryck. Vintertid förvandlas bassängen till en konstisbana – testa om du fortfarande kan stå på skridskor! Efter skridskoåkningen är det skönt att bada i hotellets bastu, dricka något varmt och äta något gott från grillen i vår restaurang.

Motionera och koppla av!

Ta en löprunda. Motionsspåren som går längs havet börjar i praktiken vid hotellets entré. Eller låna en cykel av oss och betrakta Hagalunds landskap från cykelsadeln. Det är inte långt till Helsingfors heller.

Den närbelägna bowlinghallen, Hagalunds tennispark och Tapiola Golf, som är öppen sommartid, passar vänner av bollspel. Tapiola Golfs golfbana med 18 hål bjuder på ypperliga möjligheter till golfspel även för den kräsna spelaren. I Hagalunds tennispark finns sju inomhusbanor och dessutom en utomhusbana sommartid.

Och om du inte orkar lämna hotellet kan du träna i vårt gym, bada bastu och ta en simtur.

Hinner du inte shoppa i vardagen? Shopping är en del av en hotellsemester.

I Hagalund kan du göra fina inköp. Köpcentret AINOA, som ligger intill hotellet, öppnade efter en utvidgning våren 2015. I centret finns mer än 50 butiker, från leksaksbutiker och klädbutiker till affärer för djurtillbehör och kaféer.

Om du rör dig med bil eller metro kan du köra till det närbelägna köpcentret Iso Omena på knappt tio minuter.

Esbo är en kulturstad

För den kulturintresserade finns de fyra museerna på utställningscentret WeeGee. Barnen älskar skatterna på leksaksmuseet Hevosenkenkä. Esbo moderna konstmuseum EMMA har intressanta utställningar året om.

Vi rekommenderar även ett besök på den renoverade biografen Kino Tapiola eller en teaterföreställning på Esbo stadsteater!

I Hagalund och dess närmaste omgivning händer det saker året om, från konserter till filmfestivaler. Mer information om evenemangen finns på evenemangens webbplatser och på www.visitespoo.fi.

puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Tapioplatsen 3 02100, Esbo
location
Tapioplatsen 3
02100, Esbo
parking