SOMMERENS BÄSTA FIILIS! FestiVilla 12.6.2020

från 70 €  + leveranskostnader

FestiVilla ordnas i Vasa fredag ​​12 juni 2020. Samarbetet med Rockperry Festivalen fortsätter även år 2020.

Villa Sandvikens egna festival, FestiVilla, har tagit sin plats i Vasabornas hjärtan.
Varje år får evenemanget positiv feedback för sin atmosfär och det idylliska festivalområdet där alla tjänster är nära till hands. Den fjärde FestiVilla festivalen kommer att hållas på fredagen 12 juni på den redan bekanta platsen och med ett i stort sett bekant koncept.

FestiVillas artister
FestiVillas artister kommer även detta år från toppen av finsk popmusik. Arttu Wiskar har bl.a. fyra guldplattor, en miljonpublik på Spotify och en av årets mest spelade radiohittar Suomen muotoisen pilven alla. Paula Koivuniemi har gjort en lång karriär som sångerska inom schlager och popmusik.

Pyhimys, Heikki Kuula och Vol bildar hittfabriken Teflon Brothers som ligger i spetsen för de mest streamade artisterna år efter år.
Även lokala talanger har alltid en plats i FestiVilla. Österbottens förbunds kulturpristagare Kuningas Pähkinä och Setä Tamu intar scenen med sitt unika jubileumsgig till ära av deras 20 åriga samarbete.
The Heartbeat Band, som gör vacker gitarrpop är aktuella med sin nya skiva som släpps till våren.

En livlig händelsehelg
Efter att FestiVilla stänger sina portar på natten mellan fredag-lördag, görs området snabbt redo för lördagens avgiftsfria barnkonsert som organiseras i samarbete med Vasa stad och affärspartners.

På lördag eftermiddag intas festivalområdet av Rockperry som gjorde en lyckad comeback förra året efter en paus på nästan tio år. Festvalen som är känd för tyngre rockmusik har ofentliggjort sina första artister, den nordirländska gruppen Therapy? och svenska Sparzanza.

Två festivaler med en biljett

FestiVillas och Rockperrys biljettförsäljning börjar idag och till en början säljs bägge festivalernas gemensamma early bird -biljetter. Dagsbiljetter börjar säljas i januari. De populaär företags- och VIP biljetterna kan bokas redan nu genom att kontakta Original Sokos Hotel Vaakuna Vasas försäljningstjänst.

En av sommarens höjdpunkter kommer att vara EM-slutspelen i fotboll där Finland är med för första gången. Evenemangskoordinatiorerna Timo Tiilikka och Jouni Jaskari lovar att det kommer att finnas en matchstudio på festivalområdet.

Biljetter

  • FestiVilla x Rockperry Early Bird 70 € + la (gäller till 31.12)
  • FestiVilla x Rockperry gemensam biljett 80 € + la
  • FestiVilla dagsbiljett 39-44 € + la (försäljningen börjar i januari)
  • Rockperrys dagsbiljett 50 € + la (försäljningen börjar i januari)
  • Företagsbiljett 75-85 €, VIP-paket 139-149 €

Förköpsbiljetterna säljs av Studio Ticket
Företags och VIP biljetter säljs via Original Sokos Hotel Vaakuna Vasa försäljningstjänst

Info

https://www.festivilla.fi/
https://www.facebook.com/festivillavaasa/

Erbjudandet gället på dessa hotell

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum