Sommarsysselsättning i Kuusamo

Från 90 € 
AO tunnus RGB
/dubbelrum/dygn

Sommaren i Kuusamo bjuder på en massa att göra och uppleva för sommargäster i alla åldrar. De trevliga sommarevenemangen bjuder på underhållning, god mat och mångsidig musik för alla och envar. I Kuusamo rusar tiden iväg då du roar dig med olika sommaraktiviteter och du vill komma tillbaka till Kuusamo om och om igen!

Det lönar sig även att komma ihåg att den målande Juuso-björnen bor i Kuusamo Storviltcenter på endast 33 kilometers avstånd från Kuusamo centrum och att Hannu Hautalas naturfotograficenter endast ligger 1,5 kilometer från hotellet. Mer information om sommaraktiviteterna i Kuusamo hittar du här: www.ruka.fi Hjärtliga Original Sokos Hotel Kuusamo i centrum av Kuusamo är en utmärkt bas för spännande äventyr. Boka nu övernattning till förmånligt nätpris för ägare!

Gäller 1.6–31.8.2018

Original Sokos Hotel Kuusamo, Kuusamo

Från 90 €/dubbelrum/dygn, nätpris för S-gruppens ägare

I priset ingår:

  • övernattning
  • frukost
  • användning av kundbastun och motionsutrymmet
  • kvällsrestaurangens program under programkvällar
  • fri utlåning av cyklar

Så här bokar du på nätet www.sokoshotels.fi:
Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. Klicka på S-Förmånskort. Då visas de tillgängliga rumspriserna. Välj pris och önskade tilläggstjänster. Avslutningsvis kan du kontrollera bokningen. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post. Observera att du inte kan boka tilläggstjänster för bokningar samma dag. Hör dig för på hotellet om tilläggstjänster.

Förfrågningar och bokningar:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 020 1234 600, mån–fre kl. 8–20 eller direkt via hotellet, tfn 020 1234 693. (Samtalspris till 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min)

Priset är pris från för fritid för S-gruppens ägare. Priset varierar beroende på dag.

 

Erbjudandet gället på dessa hotell

Original Sokos Hotel Kuusamo

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum