Menu
Sokos Hotels ägarkund S-Föremånskort somarerbjudande

Sommarerbjudanden på Sokos Hotell 

För ägarkunder minst -20 %  

Härliga sommarnätter på Sokos Hotels! Ägarkunder övernattar till ett 20 % förmånligare pris hela sommaren. Och som inloggad ägarkund får du -25 % av dagens pris. Avbokning utan kostnad möjlig till kl. 18.00 på ankomstdatum och betalning endast på hotellet. Boka nu, du behöver ingen bokningskod.

Sommarlov, här kommer vi!

Alla Sokos Hotell med S-Förmånskort

Förmån: minst -20 % av Dagens pris, som inloggad ägarkund -25% av Dagens pris 
Bokningstid: 1.6-8.8. 
Boendeperiod: 1.6-31.8.2021

Priset inkluderar:

  • boende på valt Sokos Hotell
  • frukost
  • kundbastu enligt hotell

Bokning endast via sokoshotels.fi. Vänligen observera att priset -20% visas som "Kampanjpris med S-Förmånskort" och -25% visas som "Onlinepris med S-Förmånskort". 

Förmånen är avsedd för S-gruppens ägarkunder, gäller för fritidsresor och är i kraft i mån av tillgång.

På vilket pris beräknas rabatten?
Rabatten beräknas på det normala Dagens pris. Dagens pris visas i svart på vår webbtjänst, där ägarkundernas priser visas i grönt. Du ser priset genom att kontrollera tillgängligheten utan att ange något bokningsnummer eller utan att markera rutan för S-Förmånskort. Tillgängligheten för det rabatterade priset varierar beroende på datum och hotell. Ofta bokas till exempel de mest populära evenemangen redan i god tid, och ett rabatterat pris för dessa datum är kanske inte tillgängligt.

Hur kontrollerar jag priset och gör en bokning till sommarens kampanjpris?
Fyll i nödvändig information i bokningsfältet uppe på sidan (önskad ort eller hotell, datum för boendet och antal personer). Kom ihåg att välja "S-FÖRMÅNSKORT". Du behöver ingen bokningskod. Om priset är tillgängligt för det datum och hotell du valt kommer det att visas som "KAMPANJPRIS MED S-FÖRMÅNSKORT." Om kampanjpriset inte är tillgängligt erbjuder systemet Dagens pris.
-25% av Dagens pris får du genom att logga in med S-kod på sokoshotels.fi. Om du inte redan har en S-kod, kan du skapa den här: Skapa kod »

Tillgängligheten varierar beroende på datum och hotell. Observera att du på vår webbplats också kan välja alternativet Flexibla dagar, som visar priser för hela veckan på en gång.  

Får jag Bonus på priset?
Kampanjpriset berättigar till Bonus med S-Förmånskortet, men inga andra prisförmåner. Priset berättigar heller inte till förmåner eller poäng för andra lojalitetsprogram.

När bör bokningen betalas?
Bokningen bör betalas senast vid utcheckningen från hotellet, antingen med betalkort eller kontant. Vi rekommenderar betalning av bokningen först på hotellet, för att du i så fall har rätt att avboka kostnadsfritt fram till kl. 18.00 på ankomstdagen.

Kan jag göra ändringar till min bokning?
Det kan du, i enlighet med de priser som gäller vid tidpunkten för ändringen. Observera att du endast kan ändra en bokning där du har utnyttjat förmånspriset under kampanjperioden 1.6-8.8.2021. Vid ändringar som görs efter detta fastställs priset enligt normala ägarkundpriser och dagens pris.

Kan jag avboka min bokning?
Bokningen kan kostnadsfritt avbokas via vår webbplats före kl. 18.00 på ankomstdagen, om bokningen inte har betalats i förskott. Kampanjpriset förutsätter ingen betalning i bokningsskedet. 
Du kan avboka din bokning via länken i bokningsbekräftelsen eller genom att söka din bokning på webbplatsen sokoshotels.fi under "Sök bokning" med bokningsnummer och efternamn. Kontakta vid behov hotellet.

Se svaren på de vanligaste frågorna här »

Erbjudandet gäller på dessa hotell

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.