Sokos Hotels

Sommarerbjudanden på Sokos Hotell

för ägarkunder -20%  
Med vårt sommarerbjudande får du nu ägarkundförmånen dubbelt upp – hela sommaren! 
 
Är inte Finland underbart på sommaren. Njut av Finlands sevärdheter i en bekant miljö eller ta en avstickare någonstans dit du alltid har velat åka. Soliga Tallinn och charmiga Sankt Petersburg är inte heller långt borta! Övernattning på ett trivsamt Sokos Hotell garanterar en lyckad semesterresa. Med sommardealen för ägarkunder blir det nu 20 % förmånligare. Boka nu! 
 
Alla Sokos Hotell i Finland, Tallinn och Sankt Petersburg (beroende på tillgänglighet):

-20 % på priset per dag i juni, juli och augusti

 
Försäljningstid:  3.6–11.8.2019
Inkvarteringstid: 3.6–31.8.2019
 
I priset ingår:
  • övernattning på valt Sokos Hotell
  • generös frukostbuffé (på hotellen i Finland och Tallinn)
  • gästbastu enligt hotell
 
Gör så här för att kontrollera priset och boka: Fyll i de efterfrågade uppgifterna i bokningsrutan vid sidans övre hörn (stad eller hotell, datum och antal gäster) – kom också ihåg att välja "S-FÖRMÅNSKORT". Du behöver ingen bokningskod – om kampanjpriset erbjuds för de datum och det hotell du har valt visas det under namnet "SOMMARDEAL FÖR ÄGARKUNDER". Om du inte hittar ett sådant pris, gör en ny sökning med andra datum och/eller ett annat hotell. Priset och tillgången varierar beroende på dag och hotell.
 
Rabatten beräknas utifrån det normala priset per dag*. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. 
Förmånen gäller för fritidsresor och enligt tillgänglighet. Förmånen är avsedd för S-gruppens ägarkunder och övernattningen ger Bonus. Begränsat antal rum till kampanjpris. Inte för återförsäljare.
 
 
Bokningar endast på sokoshotels.fi.
 
* Kampanjpriserna beräknas alltid utifrån priset per dag, vars belopp i euro visas i vår webbtjänst i svart, medan priserna för ägarkunder visas i grönt. Du känner igen kampanjpriset på namnet "Sommardeal för ägarkunder" (förutsätter inte betalning vid bokningen. 
Tillgången till kampanjpriset varierar beroende på datum och hotell. Under populära sommarevenemang (t.ex. Pori Jazz och Operafestivalen i Nyslott) är hotellen ofta fullbokade långt i förväg, och kampanjpriserna är därför inte tillgängliga för dessa dagar. Om du vill hitta de förmånligaste priserna kan du gärna leta utanför de allra populäraste veckorna och använda funktionen Flexibla datum på vår webbplats, som visar hela veckans priser på en gång.

Erbjudandet gället på dessa hotell

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum