Menu

Höstlov i Vuokatti är en supersemester!

Från 135 € 
/person/dygn/dubbelrum

Höstlovet i Vuokatti innebär vandring i det vackra höstvädret, skidåkning i den första snöns skidspår eller i skidtunneln, bowling med hela gänget, klättring högt uppe i trädtopparna eller avkopplande bubbel i spaet. Hela familjens höstlov i Vuokatti är en Supersemester där var och en kan hitta livsglada aktiviteter! 

När du bor på Break Sokos Hotel Vuokatti startar du morgonen med en läcker Break-frukost och kanske morgongympa i hotellets rosade gym (ingår i logipriset). Barnen kan leka i lekrummet intill medan du tränar. Från hotellets ytterdörr kan du blicka mot Vuokatinvaara, vars många vandringsrutter inbjuder till promenad. I receptionen tipsar vi dig om våra favoritrutter och de bästa eldplatserna! För cyklister har vårt hotell ett låst cykelförråd med cykeltvättplats intill.

Eller kanske du svänger skidorna ut mot lövrödan och tillbringar din morgon med att skida på den första snön? En bra start på den kommande skidsäsongen! Hotellets skidförråd har vallningsbord och låsbara skåp för förvaring av utrustning. 

SuperPark Vuokatti, Vuokatti Bowling, Katinkulta Harmony Spa och Vuokatti Adventure Park betjänar upplevelsesugna besökare under hela höstlovet och du kan enkelt köpa biljetter när du bokar eller direkt från hotellets reception under din vistelse.

Under höstlovet erbjuder vi en familjebiljett (2 vuxna + 2 barn) med S-förmånskort till Katinkulta Spa för 45 € i anslutning till logi. (norm. 66 €/familjen)

Sätt ihop din egen supersemester och kom och njut till Vuokatti – vi tar hand om er och hjälper er få en oförglömlig semester. Vi finns här för er!

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI, VUOKATTI

Pris med S-Förmånskort från 135 €/dygn/dubbelrum.

I priset ingår

  • övernattning
  • break-frukost
  • användning av kundbastu och gym

Extrasäng 10 €/3–15 årigt barn eller extra rum för två barn 65 €/dygn, extrasäng för tredje barnet +10 €/dygn.

Så här bokar du

Fyll i begärda uppgifter i bokningen. Då visas de tillgängliga rumspriserna. Välj önskat pris och eventuella kringprodukter och tjänster. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post. Observera att du inte kan boka kringprodukter för bokningar samma dag. Hör dig för på hotellet om kringtjänster. Priset varierar beroende på dag, och antalet produkter är begränsat.

Mer information

Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 0300 870 000 mån–fre 8–18 eller direkt från hotellet, tfn 010 783 1000. Pris för samtal från Finland till 030-nummer: 0,51 €/min + lna/msa, för nummer som börjar med 010: 8,35 cent/samtal + 12,09 cent/min.
 

Erbjudandet gäller på dessa hotell

Break Sokos Hotel Vuokatti

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.