Familjesemester i Åbo och Muminvärlden

från 221 € 
/familjen/dygn

VI ÅKER TILL MUMINVÄRLDEN! Tove Jansson föddes 1914 och blev sedan en berömd konstnär, hennes Muminfigurer är välkända över hela världen.

För många barn är sommarens absoluta höjdpunkt att få krama de härliga Mumintrollen! Kom ihåg att du kan reservera två dagar för besöket - i Muminvärlden finns nämligen massor att se och göra. Muminhuset, Snorkens verkstad, pjäserna på Teater Emma, Sagostigen, badstranden och många andra ställen väntar på att bli upptäckta. Så klart är hela muminfamiljen med alla sina färggranna vänner också på plats. I inträdesbiljetten ingår två olika muminpjäse på Teater Emma. Den andra pjäsen är en musikpjäs som passar alla oberoende av modersmål.

Då du övernattar på Original Sokos Hotel Wiklund i Åbo får du köpa biljetterna samtidigt med hotellbokningen med priset på 31€. Inträdesbiljetterna gäller dessutom i två dagar i rad (normalpris 31 € pers. och två dagar i rad 39 €/pers.).  Du får biljetterna snabbt och smidigt i samband med att du checkar in på hotellet.
Barn under 2 år kommer in gratis. Hotellbiljetten inkluderar inte ett besök till äventyrsön Väski.
 

Gäller varje dag 8.6–25.8.2019

Original Sokos Hotel Wiklund

Från 221 €/familj/dygn

I priset ingår:

  • övernattning i standardrum (2 vuxna + 1 barn 2–15 år i extra bädd)
  • frukost
  • tre inträdesbiljetter till muminvärlden (gäller två dagar i rad)

Visste du att det på Original Sokos Hotel City Börs finns kylskåp på rummen i stället för minibar? I varje hotellaula finns även en mikrovågsugn för att göra vardagen lite lättare för barnfamiljer.

Muminvärlden är öppen:
8.6–11.8.2019 kl. 10–18
12.8–25.8.2019 kl. 12–18

Transport med Muminbussen (hotellet-Muminvärlden-hotellet) mot extra avgift 5,80€/ person/ tur. Barn under 2 år kommer in gratis. Mer information i hotellets reception. Busstidtabeller hittar du här

Läs mer om Muminvärlden här

Så här bokar du:

Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. De tillgängliga priserna visas. Välj ägarkundspris eller dagens pris och de tilläggstjänster du önskar. Du får en bokningsbekräftelse via e-post till adressen du har uppgett. Vänligen notera att tilläggsprodukter inte går att boka samma dag som du anländer, kontakta då hotellet direkt för reservering av dessa.

Information och reservationer:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 020 1234 600, må–fr kl. 8–20

Samtalspriser till 020-nummer hittar du i kontaktuppgifter.

Priset är frånpris för fritidsresor för ägarna i S-gruppen. Priset varierar beroende på dag och hotell, och antalet produkter är begränsat.

Erbjudandet gället på dessa hotell

Original Sokos Hotel Wiklund

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum