Barnens semester

Från 135 € 
/familj/dygn/familjerum

På barnens semester åker man spårvagn och bergochdalbana

 

Semestern börjar på hotellet. Man tar hissen till den allra översta våningen och spanar in huvudstaden med kikare, som finns att låna i receptionen. I Helsingfors åker man med färdmedel som inte finns någon annanstans i Finland, dvs. spårvagn, metro och bergochdalbana. Med treans spåra åker man till Borgbacken för att ha roligt och till Sea Life för att kolla in hajar.

Barnens semester är inte enbart skoj och stoj på nöjesfältet. Det lönar sig också att göra en utfärd till Brunnsparken för att kolla in Helsingfors bästa områden och hälsa på Kanadagåsflocken. I Brunnsparken finns också en rolig lekpark, en minigolfbana och Helsingfors Glassfabriks glasstånd under sommaren. Samma smaskiga glass finns också på Kampen året om. Ben & Jerry's är ett annat mumsigt glasställe i Kampen.

Senatstorget och Salutorget är på promenadavstånd från oss. På Senatstorget ligger Helsingfors landmärke, Domkyrkan. Hoppa upp längs trapporna och räkna trappstegen. Intill Senatstorget ligger barnens favorit: Barnens stad. Här går du in helt gratis och bekantar dig med leksaker från olika årtionden och med city-mormorns ställe.

Vid Salutorget hoppar man på färjan: till Högholmen på sommaren och till Sveaborgs sjöfästning året om. En resa på havet hör till en semester i Helsingfors.

Nu är det dags att packa ryggsäcken och planera en semester i Helsingfors!

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Från 135 EUR/familj/dygn/familjerum

I barnens semester på Vaakuna ingår:

Logi i ett familjerum, en mångsidig frukost, en lista över stadens bästa leksaks- och godisaffärer, kartor över Helsingfors, anteckningsböcker och Onni Orava pysselböcker för barn samt lekstunder i Onni Orava lekrummet.

Dessutom står till förfogande:

Kikare och sparkstöttingar med tillhörande hjälm lånas ut till semestergäster i receptionen.

Mot en tilläggsavgift delar receptionen ut:

Helsinfors-kort

Åkband till Borgbacken

Så här bokar du:
Fyll i de uppgifter som behövs för bokningen. Då visas de tillgängliga rumspriserna. Välj önskat pris och eventuella kringprodukter och tjänster. Du får en bokningsbekräftelse till din e-post. Observera att du inte kan boka kringprodukter för bokningar samma dag. Hör dig för på hotellet om kringtjänster.

Information:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn +358 20 1234 600, må–fr kl. 8–20 
(Pris för samtal från Finland till 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min.)

Priset är frånpris för fritidsresor för ägarna i S-gruppen. Priset varierar beroende på dag, och antalet produkter är begränsat.

Erbjudandet gället på dessa hotell

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingfors

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum