Menu

Äventyrspark Huima

alkaen 196 € 
/vrk/2hh

 Äventyrspark Huima

Äventyrspark Huima erbjuder roliga och fantastiska upplevelser för människor i alla åldrar. En kombination av klättring, vacker natur och glädjen att övervinna utmaningar gör Huima till det perfekta resmålet för dem som vill ha roliga och spännande aktiviteter. Huima har 10 olika spår som är inbyggda mellan levande träd på ett ekologiskt sätt.

Besökstid:
Sommarsäsongen 5.6.-8.8.2021
Tor - Sön 12 - 18

Höstsäsong 14.8.-26.9.2021
Lör - Sön 12 - 18

Äventyrspark Huima ligger på kullarna i Ounasvaara och har 10 klättrings- och balanseringsspår i svårighet och längd. Spåren passar alla från 4 år - svårighetsgraden varierar spår för spår. Spåren är byggda ekologiskt mellan Ounasvaaras träd i flera höjdnivåer upp till sju meter höga från marken. Spåren inkluderar till exempel rep, rutschbanor, broar och nät, som du kommer att använda för att klättra och balansera dig igenom.

Vi vill att du ska ha ett säkert äventyr.
Vi rekommenderar att du bär kläder som är lämpliga för utomhus- och sport, och skor med låga klackar, Trainers är det bästa alternativet. Telefoner och andra värdefulla tillhörigheter rekommenderas att lämnas för säker förvaring på parkens kontor innan du går in på banan.

Alla äventyrare under 18 år måste ha vårt regelformulär undertecknat av en Guardian, medan barn 14 och under kan komma in på spåren endast med närvaro av en Guardian. Äventyrsparken har guider som hjälper dig med vad som helst i parken.

Hur man bokar på www.sokoshotels.fi:
Fyll i den information som krävs för bokningen. Du kan se tillgängliga rumspriser. Välj pris och tjänster och tillbehör du vill ha i Huimaan Adventure Park. Du kommer att få en bokningsbekräftelse i ditt e-postmeddelande. Observera att ytterligare produkter inte kan reserveras för bokningar samma dag. Kontakta hotellet för ytterligare tjänster.

 

Erbjudandet gäller på dessa hotell

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats.