Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Rymligt rum med två enkelsängar. Rummen har tre olika stilar på inredningen, skandinaviskt blå, tranbärsröd eller mörkt chokladbrun. Bland övriga bekvämligheter i rummet märks säkerhetsskåp och platt-TV.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Bekväma rum med olika stil på inredningen, tranbärsröd eller mörkt chokladbrun. Alla rum är inredda med säkerhetsskåp, platt-TV och dubbelsäng. Badrum med dusch

Standard Triple

Enkelsängar

Sök lediga rum

Bekväma trippelrum med olika stil på inredningen, skandinaviskt blå eller mörkt chokladbrun. Rummen har antingen bad eller dusch. Alla rum är försedda med tre enkelsängar, säkerhetsskåp och platt-TV. En extra säng kan läggas in för en vuxen eller ett barn.

Standard Single

Sök lediga rum

Bekväma enkelrum med olika stil på inredningen, skandinaviskt blå, tranbärsröd eller mörkt chokladbrun. Alla rum är försedda med säkerhetsskåp och platt-TV.

Junior Suite

Dubbelsäng

Sök lediga rum

De charmiga och rymliga juniorsviterna har antingen separat sovrum eller en sovalkov med en bred dubbelsäng. Vardagsrummen har 1–2 bekväma divaner eller en soffa som kan användas som extrasäng för barnen. Dessa rikligt utrustade sviter har säkerhetsskåp och platt-TV.

Standard King

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Dessa rum i skandinavisk stil har utsikt över antingen den lugna innergården eller det livliga torget. Rummen är inredda med en bred dubbelsäng. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng till ett barn. Bland övriga bekvämligheter i rummet märks säkerhetsskåp och platt-TV.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

De här rummen har skandinavisk design och ger en känsla av glamour. Rummen ligger på hotellets övre våningar och de flesta är försedda med ett badkar. Rummen är inredda med en bred dubbelsäng, trägolv, säkerhetsskåp och platt-TV. Dessutom innehåller rummen en divan som kan användas som extrasäng för ett barn.

Suite med bastu

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Stilfulla sviter på sjunde våningen, med underbar utsikt över stadens takåsar. Sviterna har separat sovrum med en bred dubbelsäng. Dessutom har sviterna egen balkong, bastu och dusch. Den trendiga Alvar Aalto-sviten har svart trägolv, ljusa trämöbler och textilier i varma plommonnyanser. I vardagsrummet finns en soffa som kan användas som säng för två vuxna eller barn. Den röd-beiga inredningen i Wallina-sviten utstrålar en känsla av sekelskiftesglamour. Det finns två bekväma divaner i vardagsrummet som kan användas som extrasängar för barnen