Beställningsbastu

Beställningsbastu Original Sokos Hotel Hamburger Börs Åbo

På hotellets översta våning ovanför stadens hustak med utsikt över Salutorget.

Bastufaciliteterna på Original Sokos Hotel Hamburger Börs bjuder in till välgörande bastubad. I vår beställningsbastu med omklädningsrum ryms upp till 20 personer. Från hotellets översta sjunde våning har ni fantastisk utsikt över Salutorget – Åbos hjärta. Den fräsande bastuugnen och lättsamma gemenskapen får er att glömma jobbstressen efter alla möten. Det är även trevligt att bada bastu med kompisgänget, till exempel innan ni ska äta på Börs restauranger.

Ta ett dopp i bassängen eller svalka dig på balkongen

Det uppfriskande vattnet i bastuavdelningens 14 meter långa simbassäng får dig att glömma vardagsproblemen. Även vattentyngder och vattenbälten finns tillgängliga. Svalka dig på beställningsbastuns balkong och njut av den fantastiska utsikten på stadens tak. I bastupriset ingår användning av simbassäng, badlakan och bastutillbehör.
Gå en virtuell rundtur här

Goda snacks

I bastun smakar det gott med kalla drycker och snacks. I anslutning till bastuavdelningen finns ett kabinett med öppen spis dit du kan förbeställa salt eller sött tilltugg och törstsläckare. Mer information om servering, bastuns dryckesskåp och bastupaket finns i vår försäljningstjänst.

Vi hänvisar till alkohollagstiftningen och ber er observera att vi har fullständiga rättigheter i bastuavdelningen. Det innebär vid behov att ordningsvakten är skyldig att kontrollera att ingen intar medhavda alkoholhaltiga drycker.

Kolla in Oscar Pub & Grill bastu meny här >>

 

Mer information och bokningar:

TOK hotellens ja restaurangernas Försäljningstjänst, tfn +358 - (0)2 - 337 3800, sales.turku@sokoshotels.fi

Be om en offert
puhelin
location
Köpmansgatan 6 20100, Åbo
location
Köpmansgatan 6
20100, Åbo
parking