Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel City Börs

Hotellalternativ för självständiga besökare med avslappnad och urban miljö
 

Vill du bo ostört mitt i staden? Få rå om dig själv på hotellet och göra det du känner för när du besöker Åbo? Boka ett rum på Original Sokos Hotel City Börs!

Kompakta Original Sokos Hotel City Börs är ett enkelt övernattningsalternativ för självständiga citysinglar som njuter av livet, kompisgäng som har festivalbesök på programmet och barnfamiljer som vill disponera sin tid på semestern själva. City Börs är ett trivsamt alternativ även för långvarig övernattning.

Hos oss får du ett rymligt rum utrustat med kylskåp och vattenkokare. I hotellkorridoren finns det mikrovågsugn och ett minibibliotek där du hittar kvällslektyr.

Reception, frukostrum i jugendstil, bastu och pool samt restauranger finns på Original Sokos Hotel Hamburger Börs.

En fördel är också att du övernattar ovanför ett varuhus. På Sokos Wiklund kan du under din hotellvistelse köpa allt du behöver som du helt enkelt inte haft tid att skaffa. W wine & deli säljer söta och salta delikatesser, populär sushi och sallader som är enkla att äta med ett glas vin eller bubbel eller en kopp kaffe – garanterat en av höjdpunkterna på dagen.

Åbo är Finlands mathuvudstad och det finns restauranger för alla smaker. Om du vill äta ditt kvällsmål i lugn och ro, köp något lokalodlat på Åbo salutorg eller något att äta i S-Delikatessen på Wiklund. På andra sidan gatan på Original Sokos Hotel Hamburger Börs finns Oscar Pub & Grill, ShamRockCafe och bistron Frans & Emilie.

På Original Sokos Hotel City Börs får du rå om dig själv. Men du har servicen på Hamburger Börs och allt det Åbo har att erbjuda nära till hands.

Original Sokos Hotel City Börs är även ett ansvarsfullt hotellval. Hotellet har Green Key-miljömärket och Allergimärket.

location
Eriksgatan 11 20100, Åbo
Eriksgatan 11
20100, Åbo
parking
puhelin
fax
02-3373120