Hae varaus

Toukokuun S-Card-etu!

Nyt ropisee S-Cardilla lisäpisteitä ostoista Radisson RED Helsingissä

Vierailusi Radisson RED Helsingissä on nyt entistäkin palkitsevampi. S-Card-asiakkaana ansaitset nyt vierailustasi reilusti enemmän pisteitä kuin normaalisti. Nyt kannattaa hyödyntää tämä huikea etu ja ottaa Helsingin keskustassa osoitteeksi Radisson RED Helsinki!

Koe ainutlaatuinen Radisson RED Helsinki Kaisaniemen puiston laidalla!

Radisson RED Helsinki sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Kaisaniemen puiston kupeessa. Meillä voit olla täysin oma itsesi. Rentoutua rauhassa työpäivän jälkeen tai nauttia olostasi vapaa-ajalla. Huippulaadukas sänky, ihana sadesuihku ja hyvät kylpytuotteet takaavat ensiluokkaisen yöpymisen. Huoneista avautuvat näkymät muun muassa kasvitieteelliseen puutarhaan, Töölön lahdelle ja aina Linnanmäelle saakka. RED Kitchen & Bar tarjoaa herkkuja niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Tutustu Radisson RED Helsinkiin ja varaa huoneesi tästä»

S-Cardilla ansaitset aina ostoistasi 2-8 % S-pisteitä ja nyt Radisson RED Helsingin lisäpiste-kampanjan aikana ansaitset näiden normaalien S-pisteiden lisäksi vielä 5 % lisäpisteitä majoitus-, kokous- ja ravintolaostoistasi. Kun ostosi on kampanjan aikana esimerkiksi 100 € ja olet kuluvan jäsenkauden aikana kerryttänyt S-Card ostoja yli 7200 € on normaali pistekertymäsi 8% eli 8 S-pistettä. Tämän lisäksi saat ostokertymästäsi riippumatta kampanjan ajalta 5 % lisäpisteitä eli samasta 100 € ostosta vielä 5 lisäpistettä. Yhteensä ansaitset siis 13 S-pistettä. Mikäli ostokertymäsi kuluvalla kaudella on vielä alle 1700 euroa, on normaali S-piste kertymäsi 2 % eli 2 S-pistettä ja kampanjaostosta vielä 5 lisäpistettä eli yhteensä ansaitset vähintään 7 S-pistettä.

Etu koskee huonevarauksia, joissa uloskirjautuminen tapahtuu kampanja-aikana 1.-31.5.2024 sekä kokous- ja ravintolaostoja, vaikka et majoittuisikaan hotellissa. Edun saanti edellyttää vierailun aikana voimassa olevaa S-Card-jäsenyyttä eli kerro jäsenyydestäsi sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotolle.

Kampanjan aikana tekemistäsi ostoista maksetaan sekä S-pisteet että lisäpisteet 3.6.2024 eli pisteet ovat käytössäsi juuri sopivasti kesälomakauden alkaessa. Kaikki pisteet ovat voimassa 12 kuukautta niiden maksupäivästä alkaen. Sekä yksi S-piste että yksi lisäpiste ovat molemmat arvoltaan 1 euroa ja niitä voit hyödyntää niitä majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluiden maksamiseen sadoissa toimipaikoissamme.

Kampanjansäännöt

S-Card-asiakkaana ansaitset aina ostoistasi S-pisteitä vähintään 2 % - maksimissaan 8 %. Maksettavien S-pisteiden määrä on sitä korkeampi mitä enemmän sinulle on kertynyt yhteensä ostoja kunkin kuluvan jäsenkauden aikana. Lisäpistekampanjan aikana ansaitset normaalien S-pisteiden lisäksi kampanjassa kul-loinkin voimassa olevan määrän lisäpisteitä. Lisäpisteiden määrä sekä se mistä ostoista niitä voi ansaita vaihtelee kampanjoiden mukaan.

Kampanja on voimassa seuraavissa hotelleissa ja niiden yhteydessä toimivissa ravintoloissa:

  • Radisson RED Helsinki

Mistä pisteitä kertyy?

Lisäpisteet maksetaan huonevarauksista, joiden uloskirjautuminen ja maksu tapahtuu kampanja-aikana 1.- 31.5.2024 sekä kokous- ja ravintolaostoista kampanja-ajalta. Lisäpisteiden ansainta ei edellytä erillistä rekisteröitymistä kampanjaan vaan myönnämme lisäpisteet kaikille kampanjaostoja tekeville asiakkaillemme, joiden S-Card-jäsenyys on voimassa oston aikana. Lisäpisteiden ansaitsemiseen, myöntämiseen, voimassaoloon ja käyttämiseen sovelletaan yleisiä S-Card-ohjelman S-pisteisiin liittyviä sääntöjä. Pääset tutustumaan S-Cardin sääntöihin tarkemmin tästä»

Pisteiden maksu ja voimassaolo

Lisäpisteet maksetaan tilillesi kuten normaalit S-pisteetkin, joka kuukauden 3.päivänä edellisen kuukauden tapahtumista. Lisäpisteet ovat voimassa kuten normaalit S-pisteetkin eli 12 kuukautta niiden myöntämisestä. Lisäpisteitä käytetään maksuna samalla tavalla kuin normaaleja S-pisteitäkin ja maksettaessa 1 lisäpiste = 1 €.

Mikäli et vielä ole S-Card-asiakas liity mukaan nyt tästä»