Hae varaus

Elisa Kirjaan etu S-Cardilla

S-Card-kanta-asiakkaana nautit Elisa Kirjan monipuolisesta tarjonnasta veloituksetta

Elisa Kirja on kotimainen kirjapalvelu, jonka valikoimasta löydät aina mieleistä kuunneltavaa ja luettavaa. Saat nyt huippuedun: kuuntele ja lue palvelun kirjoja 60 päivää ilmaiseksi! Hyödynnä etusi ja ota Elisa Kirja käyttöön. Olitpa sitten työmatkalla tai vapaalla, kirjat ovat aina mukanasi.

Elisa Kirjassa on luettavaa ja kuunneltavaa jokaiseen makuun, sieltä löydät joka päivä uutta. Kirjat kulkevat kätevästi mukana puhelimessa tai tabletissa. Nauti missä vain, milloin vain - myös ilman nettiyhteyttä.

S-Card tarjoaa kaikille kanta-asiakkailleen 60 päivän ilmaisen edun Elisa Kirjan Premium -palveluun. Kokeiluaikana käytössä on 40 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa. 60 päivän jälkeen tilaus jatkuu 16,99 €/kk ja kuuntelu- ja lukuaika on 110 tuntia/kk. Palvelun voi peruuttaa milloin vain. Etu koskee Elisa Kirjan uusia asiakkaita ja etu tulee lunastaa viimeistään 31.12.2023. Edun käyttö edellyttää voimassa olevaa S-Card-kanta-asiakkuutta.

Oletko jo kokeillut Elisa Kirjaa? Mikäli olet jo aiemmin ollut Elisa Kirjan asiakas, voit hyödyntää palaavan asiakkaan erikoistarjouksen 4 kk 8,49 €/kk

Lunasta etusi täältä»

S-Card on työmatkustajille suunnattu kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa etuja kaikissa Sokos Hotelleissa, Suomessa Radisson Blu hotelleissa ja Radisson RED Helsinki hotelleissa sekä sadoissa S-ravintoloissa. Monipuolisten etujen lisäksi S-Card helpottaa työmatkustajan arkea. Oman S-Cardisi voit hankkia helposti täältä»