Hae varaus

hotel-logo

Hääyö Bomban kylpylähotellissa

Vietä hääyö Bomban kylpylähotellissa

Nauti luonnon upeasta lumosta, ihanasta rauhasta ja ylellisen kylpylän hemmottelevista vesistä. Hääyö Break Sokos Hotel Bomballa, Pielisen rannalla, on ainutlaatuinen elämys!

Valitse häähuoneeksi hotellin parvekkeellinen Junior Suite tai uusittu kahden hengen huone järvinäkymällä. Kruunaa hääyö hotellin vip-paketilla pyyhejoutsenineen ja herkkuineen sekä pullollisella kuplivaa. Haluamasi lisäpalvelut voit valita huonevarauksen yhteydessä.

Hemmotelkaa toisianne! Spa Bomba on ylellinen kylpylä karjalaisine saunoineen, elämyssuihkuineen ja monine altaineen. Romanttisin hetki vietetään ulkoporealtaalla samppanjaa nauttien ja Pielisen maisemaa ihaillen.

Hotelliravintolassamme tarjoillaan italialaistyylisiä herkkuja ja hääpareille varaamme talon parhaan pöydän järvinäkymällä. Äyriäiset herättelevät tuoreen avioparin ruokahalun ja illallisen voi päättää makeasti suussa sulavaan suklaakakkuun.

Jääkää pidemmäksi aikaa! Ympäröivä luonto tarjoaa paljon mahdollisuuksia yhteisiin seikkailuihin, joko järjestetyllä retkellä tai omatoimisesti.