Hae varaus

hotel-logo

Pikkujoulut ja joulu Kuopiossa

Pikkujoulut ja joulu Kuopiossa

Joulun aika on Puijonsarvessa tunnelmaa ja tähtipölyä täynnä! Ripaus rakkautta ja kanelin tuoksua, jouluisia makuja, hyppysellinen tähtipölyä ja taikuutta yhdessä tärkeimpien kanssa, livemusiikkia, ihanaa oloa ja leppoisia löylyjä – siitä on meidän joulutunnelma tehty!

Joulun aika Puijonsarvessa

Joulun aika on Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarvessa tunnelmaa ja tähtipölyä täynnä! Ripaus rakkautta ja kanelin tuoksua, jouluisia makuja, hyppysellinen tähtipölyä ja taikuutta yhdessä tärkeimpien kanssa, livemusiikkia, ihanaa oloa ja leppoisia löylyjä – siitä on meidän joulutunnelma tehty! Kuopion kauniille Joulutorille on hotellilta lyhyt matka eikä Puijon huippu joulumaineen ole kaukana sekään. Tervetuloa luomaan unohtumattomia muistoja, Original Sokos Hotel Puijonsarvi on avoinna koko joulun!

Joulun makuja ja viihde-elämyksiä

Aloita päiväsi herkullisen brunssin äärellä, tule joululounaalle tai varaa paikkasi Puikkarin upeaan Show & Dinner -iltaan.

Puijonsarven perinteinen joululounas katetaan juhlasali Puikkarin timanttikruunujen alle arkisin ajalla 14.-22.12. Graavilohi, joulukinkku ja perinteiset joulun herkut, tuoreet paikallisen leipomon leivät ja herkulliset jälkiruoat nautiskellaan pianotaiteilija Juho Kelan jouluisten sävelten siivittämänä.

Pikkujouluaikaan nautitaan upeista Show & Dinner -illoista. Taikuutta ja magiaa, mentalistien uskomatonta työskentelyä – tervetuloa elämysten äärelle! Show & Dinner -paketteihimme kuuluu aina alkumalja, ylellinen buffetillallinen ja upea show.

Marras-joulukuun viikonloppuina pikkujouluiltaa voi aloitella Puijonsarven aularavintola Lobbyssa livemusiikintahdissa etkoillen ja glögiä nauttien.

Erityisiä hetkiä juhlistetaan ihanalla brunssilla ja lasillisella kuplivaa! Ravintola Utun suositut brunssit tarjoillaan Itsenäisyyspäivänä 6.12.ja uudenvuodenaattona.

Joululahjaksi hemmottelua

Nautiskele yhdessä ystävien kanssa, jouluun voi astella myös rentoutuen! Original Sokos Hotel Puijonsarvi tarjoaa pienryhmille hyvinvointiteemaisia pikkujouluohjelmia turvesaunasta tankotanssiin ja aamujoogasta meikkiopastuksiin.

Viihtyisä saunaosasto lempeine löylyineen on jouluvieraiden käytössä, tai varaisitko saunallisen sviitin yksityisiin saunahetkiin?

Joulun ajan klassikkot: joulutori ja joulumaa

Suomen kauneimmaksikin valittu Kuopion Joulutori avautuu 8.12.2023. Tämä tori lumoaa niin tuoksuillaan, ohjelmallaan kuin tunnelmallaan. Tutustu käsityöläisten kojuihin, nauti paikallisia leivonnaisia ja ihastele torin ylle levittyvää valotaidetta.

Kuopion huipulta, Puijolta, ihaillaan jouluun valmistautuvan kaupungin maisemia. Huipulta löytyy myös liki koko joulukuun avoinna oleva ihastuttava Joulumaa yllätyksineen ja talviseikkailupolkuineen.

Talviurheilun ystävät suuntaavat mäkiin ja laduille. Kasurilan hiihtokeskukseen ajelee 20 minuuttia, Tahkon talviurheilukeskukseen tunnin verran. Tai pakkaa murtsikkasukset mukaan ja lähde Kuopion alueen lumoaville laduille nauttimaan talvisen päivän iloista.

Jouluyö on juhlayö

Jouluisen loman kruunaa yö hotellin muhkeassa vuoteessa ja valmiiksi katettu aamiainen jouluun koristautuneessa salissa. Puijonsarvesta löytyy hotellihuoneita moneen makuun, jugentyylistä päärakennuksen vasta uusittuihin huoneisiin, perhehuoneista ylellisiin sviitteihin.

Viettäisitkö joulun hotellissa? Tervetuloa valmiiseen jouluun - olemme avoinna kaikki joulunpyhät. Jouluaattona katetaan herkullinen ja runsas joulubuffet, ja pukkikin saattaa piipahtaa.

Lisää jouluvinkkejä meidän poikki Puikkarin ihanilta oman talon tontuilta

Kuopio tarjoilee joulun aikan tunnelmallisia joulukonsertteja, kauneimpia joululauluja, joulukirkkoa ja paljon muuta. Katso Puikkarin tonttujen vinkit täältä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan joulun ajasta Original Sokos Hotel Puijonsarven lämminhenkiseen tunnelmaan!

Tiedustelut ja varaukset:

Puh./ Tel. +358 (0)10 7629 500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/ min)

sales.peeassa@sok.fi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio