Hae varaus

hotel-logo

Torni Spa

Uusi hemmottelun keidas keskellä Helsinkiä Torni Spa on nyt auki

Uusi kauneuden keidas Torni Spa on avattu Solo Sokos Hotel Torniin. Helsinki Day Spa -yrittäjien uusi toimipiste tarjoaa hemmottelua ja kauneushoitoja matkailijoille ja kaupunkilaisille.

Olemme avanneet Helsinkiin Solo Sokos Hotel Tornin yhteyteen monipuolisen Torni Spa -kauneushoitolan. Helsinki Day Spa -yrittäjien uusi toimipiste tarjoaa hemmottelua ja kauneushoitoja matkailijoille ja kaupunkilaisille.

Torni Spa sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 28, sisäänkäynti on Tornin sisäpihalla. Hotellivieraat voivat saapua hoitolaan myös suoraan hotellin sisäkautta. Uudessa hoitolassa on kahdessa kerroksessa hoitohuoneet kosmetologisiin hoitohin ja hierontaan. Alakerrasta löytyvät pukuhuoneet ja höyrysauna.

Uusi Torni Spa ja Solo Sokos Hotel Torni ravintoloineen tarjoaa palvelukokonaisuuksia viikonlopun viettoon, rentoutumista matkailijoille ja hemmotteluhetkiä helsinkiläisille.

Torni Spa voidaan varata myös kokonaan alkuillan yksityistilaisuuksiin. Spa-hoitojen ja saunan jälkeen ilta voi jatkua hotelli Tornin huippuravintoloissa.

Avajaistarjous

50 min kasvohoito tai 50 min hieronta -20 %

Voimassa 31.12.2023 saakka.

Varaukset

Tutustu palveluihin ja tee varaus: www.tornispa.fi

Hinnat eivät kerrytä kanta-asiakasohjelmien etuja.

Torni Spa 50 min kasvohoito tai 50 min hieronta - 20 %. Tarjous on voimassa 31.12.2023 saakka.