Heymo tulee, oletko valmis?

Heymo tulee, oletko valmis?

Heymo tulee, oletko valmis?

Heymo on uusi Sokos Hotellien Flexible Service -hotellityyppi. Se on hotelli, jossa kaikki olennainen on huomioitu ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi. Heymossa maksat vain siitä mitä tarvitset. Heymossa on panostettu digitaalisiin ratkaisuihin, joiden ansiosta asiointi on helppoa ja nopeaa kuten työmatkalla kuuluukin olla.

Heymo on paikka, joka keskittyy siihen, mitä varten hotellit olivat alun perin olemassa: voit nukkua laadukasta ja turvallista unta – kaikki muut palvelut löytyvät kaupungilta ja hotellin läheltä. Heymo soveltuu erinomaisesti levähdyspaikaksi myös työmatkalla. Heymo 1 avautuu Espoon Keilaniemeen hyvien kulkuyhteyksien varrelle 20.4.2022.

Heymo pitää kokea itse ja siksi tarjoamme avauksen kunniaksi vuodelle 2022 yrityksellesi sopimusetuna 15 % alennuksen Heymo 1 -hotelliin.

Pääset lunastamaan sopimusedun yrityksenne käyttöön täyttämällä oheisen yhteydenottopyynnön ja kirjaamalla kohtaan 5) Mitä tarjouspyyntö koskee? -HEYMO. Tämän myötä myynnin kollegat päivittävät -15 % sopimushinnan käyttöösi Heymo 1 -hotelliin.

PS: Mikäli toivot, että myyntitiimimme päivittää Teille myös valtakunnallisen majoitussopimuksen, niin se luonnollisesti hoituu samalla.