Menu

Lasten kanssa Vuokatissa

Tervetuloa perhelomalle Break Sokos Hotel Vuokattiin. Vuokatti on oivallinen kohde lasten kanssa lomailuun ja me täällä hotellissa haluamme pitää huolta siitä, että löydätte juuri teidän perheellenne sopivaa puhaa. Annamme mielellämme vinkkejä lasten kanssa lomailuun ja vastaanottomme kautta saat helposti varattua monia alueen aktiviteeteistä, mm. keilailu, kylpylä- ja rinneliput hoituvat vastaanotossamme asioimalla.

Leikkihuoneemme löytyy vastaanotosta hotellin pääaulasta ja siellä on pientä puuhasteltavaa sekä kirjanurkka ja pelejä perheen pienimpien päiviä ilostuttamaan.

Vastaanottomme yhteydestä löytyvästä Break Shopista voitte ostaa pientä purtavaa ja juotavaa huoneeseen. Shopin yhteydestä löytyy myös mikro lasten ruokien lämmitykseen.

Kävelymatkan päästä Vuokatti Sportin yhteydestä löytyy ulkoleikkipaikka sekä Vuokatti Areenan uimahalli. Rinteille on noin kilometrin verran matkaa ja sieltä löytyy lapsille suunnattu Hupila sekä mattohissi aloitteleville mäkihirmuille.

Silloin tällöin Onni Orava saattaa piiloutua jonnekkin hotelliimme. Saatatte löytää huoneenne pöydältä lapun, jossa vinkkaamme mikäli olemme saaneet vihiä, että Onni olisi viimeksi havaittu piilottelemasta juuri teidän huoneestanne.

puhelin
Soita 010 783 1100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kidekuja 2 88610, Vuokatti
location
Kidekuja 2
88610, Vuokatti
directions
parking